• Новинка
Скрубер за Задната част на Душата, Четка За Задната Част на Тялото си с Топка за Душата, Окото, Подвесная, Сверхмягкая, подобно на гъба, Пластмасов, С Дълга Дръжка, Ск?

Скрубер за Задната част на Душата, Четка За Задната Част на Тялото си с Топка за Душата, Окото, Подвесная, Сверхмягкая, подобно

Buyers rating:
BGN 10.44

Налично

【Спецификация】Дължина : прибл 44 cm /17,32 инча. 【Бързото избиване на】Тази четка-топчета за вана пяна гъсто и деликатно, много мека, не дразни кожата, прави къпането по-комфортно. 【Дизайн с дълга дръжка】 Дизайн с дълга дръжка, тази химикалка четка за баня позволява лесно измиване на гърба на себе си. 【Удобно съхранение】Дръжка на тази химикалка четки за баня отговаря на ергономичност, а в края има шнур, който е удобен за назначени и съхранява. 【Широко приложение】 Порести топчета тази четка с дълга дръжка за вана мек, може да се използва не само за почистване на гърба, но и за ръцете, краката и т. 【Спецификация】Дължина : прибл. 44 cm /17,32 инча. 【Бързото избиване на】Тази четка-топчета за вана пяна гъсто и деликатно, много мека, не дразни кожата, прави къпането по-комфортно. 【Дизайн с дълга дръжка】 Дизайн с дълга дръжка, тази химикалка четка за баня позволява лесно измиване на гърба на себе си. 【Удобно съхранение】Дръжка на тази химикалка четки за баня отговаря на ергономичност, а в края има шнур, който е удобен за назначени и съхранява. 【Широко приложение】 Порести топчета тази четка с дълга дръжка за вана мек, може да се използва не само за почистване на гърба, но и за ръцете, краката и т., Описание : все още притеснява това, че не може да достигне до задната част на тялото?И нека ти почешут гърба.Нашата четка-топчета за вана ще ви помогне в това.Порести топчета-мека и няма да навреди на вашата кожа.Дръжката е достатъчно дълга, за да може да се достигне до гърба.А въжето на края на четки ви е удобно назначени.Характеристики : 1. Той има дълга дръжка, така че те лесно да се почистват гърба. Плътна мрежа, които мехури и осигуряване на комфортна баня. Мека гъба във формата на топчета, може да се използва за щадящо скрабирования. Дръжка отговаря на эргономичному дизайна, ще ви бъде удобно да се хванете за нея. В комплекта са включени въже за лесно закачане след употреба.Технически характеристики : Материали : PS + PE Дължина : около 44 см/17.

Подробности

Подобни продукти в категория