• Новинка
DIWANG, Чанта за спорт на открито, килимче за йога, Ежедневни Модерна чанта през рамо, Раница за йога с принтом, Холщовая чанта (Цветът на: 2)

DIWANG, Чанта за спорт на открито, килимче за йога, Ежедневни Модерна чанта през рамо, Раница за йога с принтом, Холщовая

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

❤Благодарение на двустранно нескользящим повърхности килимче за йога purpose premium exercise притежава отлична устойчивост на хлъзгане и предпазва от травми ◆ Изработена от здрава холщового материал, устойчив на надраскване, износване, счупвания и изчезва. ◆ С модерен Дизайн, печат, модерен и универсален, с няколко стилове за избор, подходящ за ежедневна почивка или спорт и фитнес. ◆ Под формата на чанта за рамо раменна си удобен за носене и могат да бъдат подбрани в зависимост от вашите нужди, което е удобно и практично. ◆ Джобен дизайн, голям капацитет за съхранение и преносимост, може да се класифицира и съхранява, лесни за съхранение на малки предмети, сгъваем, удобен за носене и съхранение.Атрибути продуктасумка за съхранение на йога вес0,33 кгобъем продукта30 см. * 3 смтипы спортни сумкипрофессиональная спортна сумкаприменяется спортна йогаприменимо за мъже и жени /Унисексматериал Може да бъде твърд, средно мек фигура в полоскуинвенториальный типзаказприменяется за сцена, фитнес и тялото, спортни тенденции, танцови видове спорт, спортни чанти на открито.

Подробности

Подобни продукти в категория

Магнит от Стиропор Infinity Gauntlet 3D
  • Новинка
Оценки:

Магнит от Стиропор Infinity Gauntlet 3D

Официално лицензиран продуктмагнит за новостите.Чудесен подарък за фанатици, попкултура.един магнит в

BGN 6.30