• Новинка
Машина за Маски, екстремни Производител на Натурални Плодови Маски, Машина за Маски За Лице, Машина За Красота продукти За Грижа За кожата Направи си сам Плодово-Зе?

Машина за Маски, екстремни Производител на Натурални Плодови Маски, Машина за Маски За Лице, Машина За Красота продукти За

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

Лесно се абсорбира : Плодови маска за лице по-добре се абсорбира от кожата, осигурява великолепен ефект за грижа за кожатаТова е много икономичен и удобен метод за безопасна грижа за лицето в домашни условия. подходящ е както за начинаещи, така и за експертите по красота.Маска с ръцете си : вие можете да си направите със собствените си ръце, в съответствие с вашите нужди. разнообразие от натурални съставки могат да предоставят различни храненето на кожата, можете да използвате плодове, зеленчуци, чай, мляко, etc.to постигане на най-добрия ефект за грижа за кожата, дръпнете кожата и възстановяване на нейната еластичност.Машина за производство на плодови и зеленчукови маски : Позволява да се произвежда различни чисти плодови и зеленчукови маски за лице и очи, целият процес на производство на маска отнема само около 5 минути.с помощта на които вие можете да правите различни видове маски в зависимост от кожата.Автоматично изключване на захранването : Съдържа разнообразие от витамини и колаген, които могат да поддържат уставшую кожата си силна и здрава.Машина за производство на маски за лице с функция за автоматично отброяване на времето, след 3-4 минути на производството той автоматично ще се изключи, и храна ще бъде безопасно изключено. сигурността на ДОМА ГРИЖИ : управление с един бутон, лесно използване.Изработване на маски себе си може да осигури сигурност и качество на маски, без консерванти и други дразнещи вещества, тиха, автоматична, лесна за експлоатация на машина за производство на маски за лице от естествени плодове и зеленчуци със собствените си ръце.Начин на употреба : 1. Включете уреда и добавете 60 мл вода с температура над 75 ° C. Добавете крупинку на колаген. Прибавете 20 мл прясно мляко, червено вино и т. (добавяйте течност по свое усмотрение) 4. Когато машината е включена, устройството има функция за автоматично отброяване на времето.След 3-4 минути, той автоматично напомня за прекратяване на производството и автоматично се изключва.

Подробности

Item Type:
DIY Face Mask Maker Material
Efficacy:
mask machine with matching eye mask and lip mask, more convenient to create facial details, SAFE, SECURE, COMMON AND cost-saving.
Function:
The automatic timing reminder function automatically reminds the completion of production after 3-4 minutes.
Size:
Approx. 12 x 6.8cm / 4.72 x 2.68in
Package list:
1 x Host:
1 x Mask Compartment:
2 x sheets of bristle tablets:
1x Manual 1 x mask scraper 1 x Pair Eye Patch Mold 1 x Lip Patch Mold :
Note:
Please allow the slight error due to manual measurement. Thank you for your understanding.:

Подобни продукти в категория

Слива Козметично Масло LE PRUNIER
  • Новинка
Оценки:

Слива Козметично Масло LE PRUNIER

Луксозна текстура, бързо впитывающееся и невесомое на кожата масло Plum Beauty Oil успокоява кожата и задържа

BGN 76.87