• Новинка
Комплект аксесоари за Баня 4шт, 16-Цолови Пълнители За Хавлиени Кърпи / хавлии + Държач за хартия Toliet + Халка за хавлии + Куки за кърпи за роба, монтиран на стената От Не?

Комплект аксесоари за Баня 4шт, 16-Цолови Пълнители За Хавлиени Кърпи / хавлии + Държач за хартия Toliet + Халка за хавлии

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

【Идеалната комбинация от 4 теми 】 Комплект от 4 теми - закачалка с хавлиени кърпи 16 инча, държач за тоалетна хартия, кука за дреха и пръстен, за да се кърпиЕдин пълен комплект ще задоволи всички ваши нужди в ежедневието. 【Елегантен стил】 Цвят и дизайн са елегантни, а не вульгарны.Използвайте го, за да инсталирате във вашата баня може да се подобри външния вид на банята. 【Лесна инсталация】 Монтаж без пробиване, почистване на стената и топлина клеевую пръчка 3 М, след това натиснете го към стената, след 24-часова експозиция може да се използва.Ние предлагаме лепило-молив 3 M и инструкции за инсталиране в опаковка, не е нужно да се притеснявате за това как да се инсталира. 【Защита от корозия и никога не се отмива боя】 Метална конструкция от неръждаема стомана 304, осигуряваща качество и дълъг експлоатационен живот. използвайте висококачествен и издръжлив цинк сплав. което го прави устойчив на надраскване, няма ръжда и няма да навреди на вашите дрехи.този модерен дизайн, подходящи за кухня, баня, спалня. 【Morden safety design】 Всеки детайл от тази на притежателя за кърпи за баня е внимателно да се полира, за да повърхност е гладка и не поранила вас и не са повредени вашата кърпа.Добре обмислен дизайн на притежателя за тоалетна хартия позволява да се избегне загуба на тоалетна хартия. 【Идеалната комбинация от 4 теми 】 Комплект от 4 теми - закачалка с хавлиени кърпи 16 инча, държач за тоалетна хартия, кука за дреха и пръстен, за да се кърпи.Един пълен комплект ще задоволи всички ваши нужди в ежедневието. 【Елегантен стил】 Цвят и дизайн са елегантни, а не вульгарны.Използвайте го, за да инсталирате във вашата баня може да се подобри външния вид на банята. 【Лесна инсталация】 Монтаж без пробиване, почистване на стената и топлина клеевую пръчка 3 М, след това натиснете го към стената, след 24-часова експозиция може да се използва.Ние предлагаме лепило-молив 3 M и инструкции за инсталиране в опаковка, не е нужно да се притеснявате за това как да се инсталира.

Подробности

Подобни продукти в категория