• Новинка
Мини-Нокът За Коса, Скоба за Рак на Лапите, Малка Шнола За Коса, Череша Смола, Малки Шипове, Скоба, За да Бретон, Шнола За Момичета, Дамски Аксесоари За Коса (жълт)

Мини-Нокът За Коса, Скоба за Рак на Лапите, Малка Шнола За Коса, Череша Смола, Малки Шипове, Скоба, За да Бретон, Шнола За

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

Материал : смолаИзработен е от висококачествен материал, не е лесно да избледнява и деформирана, здрав и може да ви служи дълго време. Размер : 2*3 виж Креативен дизайн, прекрасна форма, отлично качество на изработката.Цвят : розово-червено, розово, синьо, лилаво, бежово, жълто, зелено, кралско синьо, оранжево, синьо-зелено.Ние ви предлагаме различни цветове по ваш избор, за да отговарят на вашите различни нужди в избора.Лесен за използване, ще ви помогне да създадете различни прически, елегантни и красиви аксесоари за коса, инструменти за декорация, подходящи за различни поводи.Тези аксесоари за коса - прекрасни подаръци за жени и момичета, са подходящи като подарък за Деня на Св. Валентин, Коледа, Ден на майката, рожден Ден, Нова година.Вид на продукта : Мини нокти за коса Размер : 2*3 см Цвят : розово-червено, розово, синьо, лилаво, бежово, жълто, зелено, кралско синьо, оранжево, синьо и зелено на Помещение включва : 1 бр. Нокът за коса Материал : смола Причина : ежедневни облекла, градинска облекла, сватба, парти, бижута, подаръци Това са най-добрите подаръци за себе си, семейството и приятелите, които ви правят елегантна и очарователна. При ръчно измерване разликата е 2-3%.Моля, проверете размера преди закупуването на стоката. Моля, обърнете внимание, че има малка разлика в цвета трябва да бъде приемливо поради осветление и екрана.

Подробности

Подобни продукти в категория