• Новинка
Четка за Тоалетна AMABEAmts, Быстросохнущий Инструмент За почистване на Тоалетната чиния, Дълга Дръжка, на Края, Без Перфорация, Стенни Четка За Почистване, Аксесоари З?

Четка за Тоалетна AMABEAmts, Быстросохнущий Инструмент За почистване на Тоалетната чиния, Дълга Дръжка, на Края, Без Перфорация,

Buyers rating:
BGN 62.32

Налично

Четка е изработена от найлон с четина и ръкохватка, усилена със стомана * Глава на четка за тоалетна е изработена от здрава, гъвкава, гъста четина и може да се използва за почистване на твърда под седалката на тоалетната чиния и т. * Четка за тоалетна е с ергономична нескользящую дръжка за удобно захващане. * При четки за тоалетна дълга дръжка, а това помага да се предотврати попадането на пръски по време на работа. * Четка за тоалетна се издига и покриване на основание автоматично да се отваря.Четка за тоалетна пада и покриване на основания, автоматично се затваря.Много е удобно за вас да използвате.Четка е изработена от найлон с четина и ръкохватка, усилена със стомана. * Глава на четка за тоалетна е изработена от здрава, гъвкава, гъста четина и може да се използва за почистване на твърда под седалката на тоалетната чиния и т. * Четка за тоалетна е с ергономична нескользящую дръжка за удобно захващане. * При четки за тоалетна дълга дръжка, а това помага да се предотврати попадането на пръски по време на работа. * Четка за тоалетна се издига и покриване на основание автоматично да се отваря.Четка за тоалетна пада и покриване на основания, автоматично се затваря.Много е удобно за вас да използвате.Материали : PP Цвят : черен Размер : 37*8 см.

Подробности

Подобни продукти в категория