• Новинка
Кафеена чаша Caddy 11 или 15 грама - Аз никога не ще стана най-добрата в света Caddy, Но ето аз съм Абсолютно невероятна! - Най-Доброто Забавление За Кутийка

Кафеена чаша Caddy 11 или 15 грама - Аз никога не ще стана най-добрата в света Caddy, Но ето аз съм Абсолютно невероятна!

Buyers rating:
BGN 10.73

Налично

Чаши за кафе Caddy - най-добрите подаръциТе едновременно са индивидуални и функционални, и затова тази уютна керамична чаша Caddy - фантастичен избор.Тази забавна чаша ще принуди всеки да се усмихва всеки път, когато той я използва. разработен НА СЪВЕСТТА : Чаши "Top Of The Line" не съдържат олово и кадмий и имат сертификат Предложение 65.Те са изработени с помощта на най-висококачествени покрития Ocra, предлагани на пазара, и са отпечатани от двете страни, което осигурява дълъг живот в продължение на много години.ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ПЕЧАТ : За да създадете тези страхотни кафе на steins ние използваме съвременни технологии за печат върху чаши.По този начин, може да се измие и отново да се мие чаши с принтом, без да се притеснявате за выцветании.Принт красиво контрастира с бели кръгчета, благодарение на което цитати и изказвания ясно се открояват на обществен показ.СТРАХОТНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК : Тези чаши за кафе с цитати - това са подаръци, с които просто не може да сгреши.Независимо от това дали купувате подарък за Коледа, Ден на бащата, Ден на майката, рожден Ден, Годишнина, нов дом, Тайната на Санто, подаръци за парти в офиса или по случаен повод, тези чаши гарантирано ще остави трайно впечатление.Уникална чаша-кадилак. МОЖЕ да се ИЗПОЛЗВА В МИКРОВЪЛНОВА ФУРНА И СЪДОМИЯЛНА машина.

Подробности

Подобни продукти в категория