• Новинка
Солнцезащитная шапка с лента за врата, за деца-Деца-Момичета-Момчета - Лятна плажна шапка с регулируеми широка периферия, Защищающая от ултравиолетовите (3-10 години)

Солнцезащитная шапка с лента за врата, за деца-Деца-Момичета-Момчета - Лятна плажна шапка с регулируеми широка

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

Полиестер, ПамукЗакопчалката на ключалката.Само ръчно пране. ? Чудесен материал : детска шапка от слънцето е изработена от 100% найлон быстросохнущей тъкан, удобна, мека и лека. ? Може да се регулира растежа заедно с детето : Слънчеви шапки за деца с еластична ключалката на гърба за лесно регулиране на обиколката на шапки в диапазон 18,5 "~ 22,8", един размер подходящ за деца от 3 до 10 години, и на децата е удобно.Здрав материал и качеството на изработка да позволяват шапка расте заедно с вашето дете. ? Защита от слънцето : Детски слънчеви шапки с широка периферия 3,9 инча и клапа затваряне на врата с дължина 7,8 инча, напълно покриващи главата, лицето и шията децата си от слънчевите лъчи.Защита UPF 50+ ефективно блокира вредните UVA и UVB лъчи на деликатната кожа на децата, идеално място за отдих през горещите дни. ? Дишаща дизайн с завязками : В плажна шапка за момичета се използва лек и водоустойчив плат, мрежа поставяне от двете страни може да се увеличи потока на въздуха и премахване на духоту.Вътрешна спортна лента поглъща излишната пот.Отвор за "конска опашка отзад - интелигентен дизайн за момичета, чрез който може да се връзвам на кок или "конска опашка" в горещите дни, осигурява отлична вентилация и отвеждане на топлина в сравнение с конвенционалните слънчеви шапки. ?Случаи : Сладки, форми на животни са идеални спътници за деца, много мека подплата и узорчатый дизайн, подходящи за всички видове спорт, ако децата харесват на повечето спортове на открито като риболов, къмпинг, колоездене, каране на лодка, разходки, разглеждане на забележителности, плажни игри, те също могат да ги носят всеки ден, тази детска шапка от слънцето е много подходящ.Децата са родени авантюристи и обичат да играят на слънце, така че ние сме разработили отлична слънцезащитна шапка, която ще помогне на родителите да се осигури тяхната безопасност и щастие през целия ден.Чудесен материал : детска шапка от слънцето е изработена от 100% найлон быстросохнущей тъкан, удобна, мека и лека.

Подробности

Подобни продукти в категория

TECKEL Maracker (002S Перлено бял)
  • Новинка
Оценки:

TECKEL Maracker (002S Перлено бял)

Дължина : 2 3 / 4 инча (70 мм)Тегло : 3,5 грама (18,5 г.Дълбочина : Surface.Дължина : 2 3 / 4 инча (70 мм).Тегло : 3,5 грама (18,5 г.

BGN 35.85
Лък Perri's Show Прост, Черен
  • Новинка
Оценки:

Лък Perri's Show Прост, Черен

Страна на произход : Тайван, провинция на КитайРазмери на опаковката на продукта : 23.Тегло на опаковката

BGN 1.00
Мини-мит Cubby Кабби 1 32 Грама
  • Новинка
Оценки:

Мини-мит Cubby Кабби 1 32 Грама

Дължина на опаковката : 10,16 виж Ширина на опаковката : 7,62 виж Височина на опаковката : 0,254 виж на Типа на пр

BGN 5.09