• Новинка
Прост тенис на син Телбод, Телчета с едно докосване, лесно качване на Ергономичен Телбод, с капацитет 40-50 листа, включва 1000 кламери (бял цвят)

Прост тенис на син Телбод, Телчета с едно докосване, лесно качване на Ергономичен Телбод, с капацитет 40-50 листа, включва

Buyers rating:
BGN 55.53

Налично

[Списък на доставките] Телбод × 1, 24/6, 26/6 стандартен размер телбод [Малко] Цветна и симпатична мини-телбод, подходящ за малки помещения.Издръжлива пластмаса - най-подходящото решение за ежедневните binderies работи. [Надеждно качество] Издръжлив корпус на този компактен телбод може да защити вътрешен механизъм за телбод в продължение на дълго време. [Бързо зареждане на] Използвайте бутона за бързо зареждане на пружинен тип, просто да се презареди.Инсталиране на телбод се осъществява благодарение на усовершенствованному пружинному механизъм, който може да бъде изпълнена бързо и лесно.Пистолети почти всички размери могат да бъдат лесно инсталирани. [Конструкция, спестявайки разходите за труд] Пружинное устройство се вижда на клею, който представлява конструкция, экономящую на разходите за труд, за по-лесно свързване.Окачване с една ръка за безплатна работа. [Списък на доставките] Телбод × 1, 24/6, 26/6 стандартен размер телбод. [Малко] Цветна и симпатична мини-телбод, подходящ за малки помещения.Издръжлива пластмаса - най-подходящото решение за ежедневните binderies работи. [Надеждно качество] Издръжлив корпус на този компактен телбод може да защити вътрешен механизъм за телбод в продължение на дълго време. [Бързо зареждане на] Използвайте бутона за бързо зареждане на пружинен тип, просто да се презареди.Инсталиране на телбод се осъществява благодарение на усовершенствованному пружинному механизъм, който може да бъде изпълнена бързо и лесно.Пистолети почти всички размери могат да бъдат лесно инсталирани. [Конструкция, спестявайки разходите за труд] Пружинное устройство се вижда на клею, който представлява конструкция, экономящую на разходите за труд, за по-лесно свързване.Висулка в едната си ръка за безплатна работа.

Подробности

Подобни продукти в категория

каишка за булдог aminco Georgia
  • Новинка
Оценки:

каишка за булдог aminco Georgia

100% НайлонШнур за булдог на Джорджия.Официално лицензиран продукт.Подвижна пластмасова скоба с брелоко�

BGN 3.20