• Новинка
DTXUP 1-инчов Комплект от ленти с катарама: 10 x быстросъемной катарами отстрани, мрежи с дължина 1 инч 10 ярда, трехгранный плъзгаща скоба 10 бр.

DTXUP 1-инчов Комплект от ленти с катарама: 10 x быстросъемной катарами отстрани, мрежи с дължина 1 инч 10 ярда, трехгранный

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

ПолипропиленПроизведено в САЩ или са внесени.Закопчалката на ключалката. [Размер] - Размер на най-пластмасова скоба за ключалката : Дължина-2,56 "X Широчина 1,22" X дебелина 0,47" (65x31x12 мм).Тези пластмасови скоби с диаметър 1 инч са подходящи за всички ремъци с ширина 1 инча / 25 мм. Моля, проверете ширина на каишка за ръка, преди да купите, всеки каишка с ширина по-малко от един инч, или вече не отговарят на бутона!. [Високо качество] - Заредете катарами произведени от здрава пластмаса от висококачествен полиоксиметилена (POM), не е чуплива и не е толкова тънък, с чисти ръбове, трайни, те трудно могат да ги съборят.Отличен промишлен дизайн, добро опъване, жаден за пренос на данни от 100 паунда.Твърди трайни странични с това си занятие идеални и трайни.Сверхпрочный дебел сорт, здрав, гладък, твърд и естетичен, достатъчно надежден и устойчив за продължителна употреба!. [Шевни НЕ се изисква и бързо се отстранява] - Можете да регулирате каишка от двете страни.Обикновените быстросъемные странични катарами изискват, за да сте пришили една от тях на място, с тези шият, не трябва!Защото както на мъжката, така и женската си страна ключалката има два слота за продевания каишка.Чудесно като катарами за колан и пластмасови ключалки, лесно се отстранява с една ръка и не позволява случайно изпускане.Лесен за употреба, идеален за ежедневието и работата. [МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ и широко ИЗПОЛЗВАН] - Добри быстросъемные катарами за найлонови ремъци.Отличен за смяна на детайлите за ремъци на раницата и колан чанта, колан, яка за кучета.Добри заключване на ключалката за определяне на разбити ключалката.Този комплект колани с катарами също е подходящ за различни видове домашни и улични работи, като например чанти, колани, ремъци, багаж, стеганое одеяло и дрехи, за ремонт, подобрение, замяна, аксесоари, обзавеждане, връзване на стоки, опаковане, планина, калъф за лодки и т. [Mailto включва в себе си] на 10 бр. пластмасови ключалката с быстроразъемной странична закопчалка с диаметър 1 инч, 10 бр. скоби Tri-Glide Slides размер на 1 инч (25 мм), ремъци с ширина 1 инч (25 мм) и гаранция за 100% на удовлетвореността на клиентите и надеждно обслужване на клиентите в рамките на 24 часа.Произведено в САЩ или са внесени.Закопчалката на ключалката. [Размер] - Размер на най-пластмасова скоба за ключалката : Дължина-2,56 "X Широчина 1,22" X дебелина 0,47" (65x31x12 мм).Тези пластмасови скоби с диаметър 1 инч са подходящи за всички ремъци с ширина 1 инча / 25 мм. Моля, проверете ширина на каишка за ръка, преди да купите, всеки каишка с ширина по-малко от един инч, или вече не отговарят на бутона!. [Високо качество] - Заредете катарами произведени от здрава пластмаса от висококачествен полиоксиметилена (POM), не е чуплива и не е толкова тънък, с чисти ръбове, трайни, те трудно могат да ги съборят.

Подробности

Подобни продукти в категория

Мат Dritz 24x36, 24 X36 60 cm X 91 см, Зелен
  • Новинка
Оценки:

Мат Dritz 24x36, 24 X36 60 cm X 91 см, Зелен

Номер на модел : 36 MdsСтрана на произход : Тайван, провинция на Китай.Тегло на опаковката : 4,63 килограм.Разм

BGN 32.93
DMC Блокирани Памук Номер 645
  • Новинка
Оценки:

DMC Блокирани Памук Номер 645

1 кангал от 6 нишки На 8 метра висококачествени конци DMC дължина.Всяка нишка има блестящ външен вид и ще се

BGN 12.13