• Новинка
KKX Безжична Петличная микрофон система Professional UHF Двойна Безжичен микрофон система с ревера, Съвместима с iPhone, огледално-рефлексен фотоапарат, Видеозаписью, видео р?

KKX Безжична Петличная микрофон система Professional UHF Двойна Безжичен микрофон система с ревера, Съвместима с iPhone,

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

1-Trigger-2 Мониторинг на звука в реално време.Работно разстояние : до 60 м /180 фута. Универсално за смартфон и камера. 20 канала за съвместна работа на няколко устройства.Вграден дизайн на притежателя на смартфон, по-гъвкав и удобен.Вградена литиева батерия с време на работа до 8 часа.И може да се подзаряжать от захранване, което е много удобно. ?Технология UHF и работно разстояние? е Оборудван с технологията радио ултра високи честоти, която осигурява по-силен сигнал.На открито място на разстояние, може да достигне повече от 180 фута, което отговаря на нуждите на повечето сцени на снимане. ?Мониторинг на звука в реално време и на 20 канали? Приемник с функция за аудиомониторинга в реално време ви дава възможност да проверявате състоянието запис на видео по време на видео.Той има 20 канали, просто настройте бутона "SET", за да превключите на друг канал, за да предотвратите смущенията от други подобни устройства наблизо, който може лесно да се коригира в зависимост от сцената. ?Универсален за телефон и фотоапарат? Безжична петличная микрофон система XK100, вградена в притежателя на телефона, което е съвместимо както с i Phone, така и със смартфон с Android.Предлага се с адаптер за обувки, който също работи с огледално-рефлексни фотоапарати като Canon 6 DSony A7 M3 и т. ?Създаване на професионално видео? е Изработен от висококачествен материал, се работи здраво и стабилно.Професионален двоен безжичен микрофон KKX на ревера може да се използва не само по време на официално интервю, но и за създаването на професионални видеоклипове на You Tube, конференции, видео блог, с продължителност до 8 часа. ?Аксесоари в комплекта? 1 x предавател 1 х приемник 1 х петличный микрофон 1 х аудио кабел за мобилен телефон 1 х жак за свързване към башмаку, 1 х кабел за зареждане 1 х статив, 1 x съединител за вятър и 1 преносим калъф. ?Технология UHF и работно разстояние? е Оборудван с технологията радио ултра високи честоти, която осигурява по-силен сигнал.На открито място на разстояние, може да достигне повече от 180 фута, което отговаря на нуждите на повечето сцени на снимане.

Подробности

Подобни продукти в категория

Гняв Асуры - Playstation 3
  • Новинка
Оценки:

Гняв Асуры - Playstation 3

Нов тип екшън "Гняв Асуры" биологично впишет действие и разказ, и да приеме невероятен характер, поскоро

BGN 25.99