• Новинка
24 БР. Натиснете върху Ноктите Дълъг Ковчега на Въздушната Ноктите Наклон Розови Балерина Акрилни Нокти Пълно Покритие с Лепило върху Ноктите Bling Режийни нокти с Ле?

24 БР. Натиснете върху Ноктите Дълъг Ковчега на Въздушната Ноктите Наклон Розови Балерина Акрилни Нокти Пълно Покритие с Лепило

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

【Пратката съдържа】 24 бр накрайници за нокти с пълно покритие размери 12, 1 бр. пилочки за нокти, 1 бр. желейных стикери за нокти по 24 бр. дървени пръчки за премахване на връхчетата на гробовых пирони. 【Безопасен материал ABS】Акрилни нокти press on произведени от висококачествен акрил материал ABS, по-лъскава, силна и не са чупливи.Мекота, подобна на човешки нокти. 【Супер лесен за използване】 Изберете правилния размер накладного на ноктите, нанесете с помощта на желейных на двустранните лепило табове (устойчивост желейного лепило не е толкова добра, като течно лепило, но той позволява на въздушната ноктите се използва повторно.), натиснете на ноктите в продължение на 10-33 секунди.Подходящ е както за начинаещи майстори на нийл арт, така и за професионалисти. 【Идеален подарък за режийни нокти】 Тези готини и красиви дълги нокти могат да подсилят красотата на очаквайки следобедните срещи, рождени дни, сватби, последния вечер, партита.Прекрасен подарък за вашата приятелка, съпруга, приятели, майки или сестри. 【Услуги】 Ако имате някакви въпроси относно тези акрилни накрайници за нокти.Моля, свържете се с нас, когато ще бъдат, ако това е проблем с транспортирането или на качеството, ние предлагаме услугата смяна и връщане. 【Пратката съдържа】 24 бр. накрайници за нокти с пълно покритие размери 12, 1 бр. пилочки за нокти, 1 бр. желейных стикери за нокти по 24 бр. дървени пръчки за премахване на връхчетата на гробовых пирони. 【Безопасен материал ABS】Акрилни нокти press on произведени от висококачествен акрил материал ABS, по-лъскава, силна и не са чупливи.Мекота, подобна на човешки нокти. 【Супер лесен за използване】 Изберете правилния размер накладного на ноктите, нанесете с помощта на желейных на двустранните лепило табове (устойчивост желейного лепило не е толкова добра, като течно лепило, но той позволява на въздушната ноктите се използва повторно.), натиснете на ноктите в продължение на 10-33 секунди.Подходящ е както за начинаещи майстори на нийл арт, така и за професионалисти. 【Идеален подарък за режийни нокти】 Тези готини и красиви дълги нокти могат да подсилят красотата на очаквайки следобедните срещи, рождени дни, сватби, последния вечер, партита.Прекрасен подарък за вашата приятелка, съпруга, приятели, майки или сестри. 【Услуги】 Ако имате някакви въпроси относно тези акрилни накрайници за нокти.Моля, свържете се с нас, когато ще бъдат, ако това е проблем с транспортирането или на качеството, ние предлагаме услугата смяна и връщане.

Подробности

Подобни продукти в категория