• Новинка
N/A 12 Бр. Пръстени за салфетки, Полагане банкетного маса в хотела, Пръстени за салфетки, Диаманти, Червен Омар, Персонални обтегач за салфетки (Цвят: червен, размер: ед?

N/A 12 Бр. Пръстени за салфетки, Полагане банкетного маса в хотела, Пръстени за салфетки, Диаманти, Червен Омар, Персонални обтегач

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

Това е пръстен за салфетки за разкрасяване на бюрото си, тъй като то е добре оформено и подходяща за вашата трапезаПръстени за салфетки за маса декорация са изработени от метал, са здрави и практични. здрави, с чисти подплата и в българия за да им е елегантен и модерен вид.Идеален за специални поводи, като сватби и т. В нашата опаковка 12 пръстените за салфетки.Това е пръстен за салфетки за разкрасяване на бюрото си, тъй като то е добре оформено и подходяща за вашата трапеза.Пръстени за салфетки за маса декорация са изработени от метал, са здрави и практични. здрави, с чисти подплата и в българия за да им е елегантен и модерен вид.Идеален за специални поводи, като сватби и т. В нашата опаковка 12 пръстените за салфетки.Функция : Това е пръстен за салфетки за разкрасяване на бюрото си, тъй като то е добре оформено и подходяща за вашата трапеза.Пръстени за салфетки за маса декорация са изработени от метал, са здрави и практични. здрави, с чисти подплата и в българия за да им е елегантен и модерен вид.Идеален за специални поводи, като сватби и т. В комплекта са включени 12 пръстените за салфетки. цвят : червен материал : металлразмер : един размЕрв комплекта са включени : 12 * халки за салфетки забележки : 1. Поради разлики в осветлението и екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.Дом и кухня "Кухня с трапезария"Спално бельо за кухня и маса, Аксесоари за Халки за салфетки.

Подробности

Подобни продукти в категория

Двойна Соленоид Jade 4615500000, Fjd 01
  • Новинка
Оценки:

Двойна Соленоид Jade 4615500000, Fjd 01

Вид на продукта : Доставка на хранителни продуктиКоличество в опаковка : 1 Страна на произход : САЩ.Разме�

BGN 294.18
Dell Latitude 7420 I7 11-1185 G7
  • Новинка
Оценки:

Dell Latitude 7420 I7 11-1185 G7

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да

BGN 508.13