• Новинка
UXZDX Силиконов тампон за прибори за хранене в скандинавски стил, Водоустойчив и маслостойкий подложка за маса, топлоизолационна подложка за начално училище, подлож?

UXZDX Силиконов тампон за прибори за хранене в скандинавски стил, Водоустойчив и маслостойкий подложка за маса, топлоизолационна

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

1 Нескользящая, теплоизолированная, лесно моющаяся и без мирис - ето и спецификациите на тази на силиконовата кърпички. Свеж скандинавски стил, изтънчен и привлекателен, е чудесна декорация на масата за хранене. Силиконов материал притежава такива характеристики като устойчивост на топлина, липсата на усвояване на масло и лесно почистване, което го прави лесен за употреба.Това е добър избор, независимо от това дали е у дома или за студенти. Лесна поддръжка, лесна за съхранение, ополаскивается вода, бързо се размива и изсъхва, изглежда като нов.-Универсален материал не само като топлоизолационна подложка, но и като защита от мръсотия и лигавицата. Нескользящая, теплоизолированная, лесно моющаяся и без мирис - ето и спецификациите на тази на силиконовата кърпички. Свеж скандинавски стил, изтънчен и привлекателен, е чудесна декорация на масата за хранене. Силиконов материал притежава такива характеристики като устойчивост на топлина, липсата на усвояване на масло и лесно почистване, което го прави лесен за употреба.Това е добър избор, независимо от това дали е у дома или за студенти. Лесна поддръжка, лесна за съхранение, ополаскивается вода, бързо се размива и изсъхва, изглежда като нов.-Универсален материал не само като топлоизолационна подложка, но и като защита от мръсотия и лигавицата.Технически характеристики : Заглавие : Подставкаматериал : силикагельразмер : 42 см.*30 смупаковка включва : Поставка * 1 (други аксесоари, демонстрационни на снимката, не са включени.) Забележка : * поради разликата между различните монитори на изображението може да не отразява действителния цвят на продукта. * Сравнете размерите на детайли с вашите, моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.Подарък за нов дом Дървена Кожен Комплект Каботажните за кухня-бар.

Подробности

Подобни продукти в категория