• Новинка
Pandahall Силиконов Гребен Огледален Набор на Форми от Смола с Мивка, Сгъваем Компактен Огледално Калъф, Форми и Гребен, Силиконови Форми и Плоско Кръгло Огледало за са?

Pandahall Силиконов Гребен Огледален Набор на Форми от Смола с Мивка, Сгъваем Компактен Огледално Калъф, Форми и Гребен,

Buyers rating:
BGN 6.49

Налично

【Предпоставка включва】 1 бр силиконови форми за гребени + 1 бр. във формата на миди, складное огледало за грим, форми от силиконовата смола + 2 бр. плоско кръгло огледало. (Моля, обърнете се към изображението на стоката за определяне на размера на бижута. 【Материал】 Висококачествен силикон, гъвкав и издръжлив, за многократна употреба и лесно моющийся. гладка нелипкая вътрешната повърхност позволява много лесно да се размотавам свършена работа. 【Лесно да се направи със собствените си ръце】 Добавете катран и любимите си аксесоари (като например цветни пигменти, нажежен прах, сухи цветя) във форма.След охлаждане скрутите силиконовата форма, за да получите творчески гребен и зеркальца.Просто склейте двете половини на готови изделия огледала, плътно поставете две огледала вътре в своята практика, и вие ще имате прекрасно огледало за грим. 【Широкото използване на】 преносими персонални огледало за грим, който е подходящ за вашата дамска чанта, джоб или дамска чанта, лесно да го носите със себе си, където и да отидете.Идеален за грим по време на пътуване.Креативни форми за огледала може да се използва не само за производство на огледала, но и за запазване на снимки. 【Забавно да се направи със собствените си ръце】 Творчески огледални форми - най-добрият подарък за любителите на diy от смола или грим.А цветни работа от смола и може да се използва, за да привлече вниманието на децата и им позволяват да се научат да правят нещата сами. 【Предпоставка включва】 1 бр. силиконови форми за гребени + 1 бр. във формата на миди, складное огледало за грим, форми от силиконовата смола + 2 бр. плоско кръгло огледало. (Моля, обърнете се към изображението на стоката за определяне на размера на бижута. 【Материал】 Висококачествен силикон, гъвкав и издръжлив, за многократна употреба и лесно моющийся. гладка нелипкая вътрешната повърхност позволява много лесно да се размотавам свършена работа. 【Лесно да се направи със собствените си ръце】 Добавете катран и любимите си аксесоари (като например цветни пигменти, нажежен прах, сухи цветя) във форма.

Подробности

Подобни продукти в категория