• Новинка
SEFAX Corner Shower Caddy - Неръждаем Органайзер за душата, Трайни Рафтове за душата на един голям Капацитет, Залепваща Душ-часова рецепция и без пробиване

SEFAX Corner Shower Caddy - Неръждаем Органайзер за душата, Трайни Рафтове за душата на един голям Капацитет, Залепваща

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

Материал : Ъглова душ-часова без пробиване, изработен от висококачествено желязо + керамика, водоустойчив, устойчив на надраскване и ръждаЪглови душ кабини, стелажи може да се съхранява в душ кабини, бани, кухни и на всяка стена с наклон 90°.Монтаж без пробиване : Можете просто да инсталирате нашите ъгъл на монтиране за душата на стената, не сверля дупки и без да наранява стената.Лесен за почистване : прахът се скрие никъде.Всичко, което ви трябва, - това е чистата материя, която може лесно да се търка.Купи с увереност : Тази душ-часова може да направи вашата баня, кухня, тоалетна и по-ароматно.Вие можете свободно да се комбинират, това е вашият най-добър избор.Добре дошли в моя магазин, ние сме щастливи да ви помогне, моля да ми изпратите някакви въпроси, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Спецификация : Аксесоари за баня Името на стоката : Стенни душ-часова Материал : желязо + керамикАцвет : Золоторазмер : 36x26,5x4 см Начин на инсталация : без перфорация на Комплекта : 1x самозалепващи душ-часова Характеристики : 1. Изработен е от желязо + от керамика, водоустойчив, антикоррозийный, много издръжлив, запазва качеството и красотата. Самозалепващи кошница за душ, избягвайте пробиване на дупки в стените на банята. Лесен за инсталиране и може да се използва върху гладки и неравни повърхности.Лесно е запознат и отново се включва. Подходящ за различни видове гладки стени - плочки, стъкло, матирано стъкло, гладко дърво, мрамор. Идеален за баня и кухня, тоалетна, хотел Съвети за инсталиране, без дупки : 1. Преди монтаж се уверете, че стената е чиста и суха. Избягвайте залепване на керамични шевовете или неравни стени (трябва да бъдат гладки повърхности, като плочки, стъкло, метални повърхности и т. Излишък на въздуха трябва да бъде напълно избутват от стената. Най-накрая, изчакайте 48 часа за по-добра адхезия преди пускането на теми.Моля, обърнете внимание : 1. Декорации не са включени в комплекта. Не се мотае чупливи или ценни предмети, докато устройството не е настроено правилно.

Подробности

Bathroom Accessories:
Product Name:
Wall Mounted Shower Rack
Material:
iron + ceramic
Color:
Gold
Size:
36x26.5x4cm
Installation method:
no punching
Scope of supply:
1x self-adhesive shower rack
Features:
1. Made of iron+ceramic, waterproof, anti-rust, anti-corrosion, very durable, and keep the quality and beauty.:
2. Self-adhesive shower basket, avoid drilling holes in bathroom walls.:
3. Easy to install and can be used on smooth and rough surfaces. Easy to disassemble and reconnect.:
4. Suitable for different types of smooth walls - tile, glass, frosted glass, smooth wood, marble.:
5. Ideal for bathroom and kitchen, toilet, hotel:
Hole-free installation tips:
1. Before installation, make sure the wall is clean and dry.:
2. Avoid sticking to tile joints or uneven walls (must be smooth surfaces, such as tiles, glass, metal surfaces, etc.).:
3. The excess air must be completely squeezed out of the wall.:
4. Finally, wait 48 hours for better adhesion before placing items.:
Notice:
1. Decorations are not included in the scope of supply.:
2. Do not hang fragile or valuable items until the device is properly installed.:
【Worry-free after-sales】:If you have any questions or questions, please feel free to contact us, we will reply you within 24 hours. :

Подобни продукти в категория