• Новинка
История карта Периодичната система Вода - 10 x

История карта Периодичната система Вода - 10 x

Buyers rating:
BGN 4.64

Налично

Ценен пакет - 10 за 1 Представете си, че купувате една от тези справочни картони в книжарницата на университета!За щастие, ние държим нашите цени са на ниско равнище, за да могат учениците да имат достъп до тях.Споделете ги с вашите колеги или запазване на останалите карти като резервни копия.
Екологично чисти мастила на основата на соя.Ако се интересувате от химия, вероятно, достатъчно добре запознат с науката за изменението на климата.Сведете до минимум излагането с помощта на тези екологично чисти печатни справочни карти.
Подробна Периодичната таблица.Всичката важна информация (имена на елементи, символи, атомни стаи, атомно тегло и степен на окисление) е посочена ясно.
Фундаментални константи и преобразуване.На обратната страна На карти, представени от : Фундаментални физически константи, математически константи, състав на въздуха, коефициенти на триене, данни за Слънчевата система, извеждат се десетични представки и превръщането СИ в британската система - всичко, което имате под ръка.
Включени нови елементи!Сега се включва в себе си елементи с нови имена Нихоний, Московий, Теннессин и Оганессон! .Независимо дали сте учител, старшеклассником, студенти по химия AP, студент, успешно продвигающимся на своята научна специалност, или просто искате да освежите представа за периодичната таблица, важни константах и реализация, тези карти са безценни!От едната страна На тези картички с размер 8,5 х 5,5 инча имате периодичната таблица; на друг, вие имате всички важни фундаментални константи, необходими в областта на химията и физиката.Ценен пакет - 10 за 1. Представете си, че купувате една от тези справочни картони в книжарницата на университета!За щастие, ние държим нашите цени са на ниско равнище, за да могат учениците да имат достъп до тях.Споделете ги с вашите колеги или запазване на останалите карти като резервни копия.Екологично чисти мастила на основата на соя.Ако се интересувате от химия, вероятно, достатъчно добре запознат с науката за изменението на климата.

Подробности

Подобни продукти в категория

Лист стиропор, 48 L, 48W, 1/8, Жълт
  • Новинка
Оценки:

Лист стиропор, 48 L, 48W, 1/8, Жълт

Цвят на стиропор : жълт, Материал стиропор : Листов дунапрен, Граница на якост при опън (паунд / кв инча) : �

BGN 0.67
Двигател True 800452 Rpsc4Bg14S2 230 В 60/50
  • Новинка
Оценки:

Двигател True 800452 Rpsc4Bg14S2 230 В 60/50

Вид на продукта : Доставка на хранителни продуктиРазмер на опаковката на продукта : 13,716 см, Д Х 13,97 см, Ш Х

BGN 1.67