• Новинка
SEWACC 4бр Mesa para De Коледен Декор Adorno Mesa para De Коледно Дърво Титуляр За Салфетки, Пръстени За Салфетки От Планински Кристал Метален Пръстен За Салфетки Перла Цвете Краси ?

SEWACC 4бр Mesa para De Коледен Декор Adorno Mesa para De Коледно Дърво Титуляр За Салфетки, Пръстени За Салфетки От Планински

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Коледни пръстени за салфетки : С дизайн в коледната тема, създаващ коледна атмосфераВыдалбливаемые пръстени за салфетки : подходящи за сватбени празненства или семейни тържества.Пръстени за салфетки за маса за хранене : Пръстени за коледни салфетки с дизайн на коледна тематика, създаващ коледна атмосфера.Декоративна обтегач за салфетки : Луксозна обстановка таблица за дома, хотела, ресторанта, бара и кафенета. Перлени катарами за салфетки : с удобни движения.Кръст Бод Пакет включва 4 x пръстени за салфетки Характеристики -Елегантен и изящен дизайн го прави много привлекателен пръстени за салфетки с кристали. - Размер : Около 5,5х5,5x2 см Коледа десктоп пръстен. - Може да се превърне в коледен подарък за вашите приятели, кристални пръстени за салфетки. - Материал : Метални Пръстени за салфетки за маса за хранене. Красива украса за салфетки, прости и практични пръстени за салфетки. - Цвят : празнични пръстени за салфетки. - Прави салфетка естествена и красива, което ви дава добро настроение, поставка за салфетки във формата на снежинки. - с комфортни на допир обков за коледни салфетки. - Подходящ за сватба или семеен банкет за Коледно парти.Информация за стоки, Коледни панделки за салфетки Този предмет е изработен от висококачествен материал прости цветове. централната украса на празнична маса за кейтеринга тя може да се използва като украшение за вашите работи, сватбената церемония и събиране на семейството.Декор на коледните централните елементи Независимо от това, дали кърпа за престижна ресторант или обикновен хотел, добър дизайн и изискана текстура я прави много елегантен и приятен за употреба навсякъде.

Подробности

Подобни продукти в категория