• Новинка
Овлажнители на въздуха DULASP за дома, Маслен Дифузор Голям капацитет за съхранение с обем 5 л, Ароматни Етерични Овлажнител за въздух с Контролиран режим Ръми и Безво?

Овлажнители на въздуха DULASP за дома, Маслен Дифузор Голям капацитет за съхранение с обем 5 л, Ароматни Етерични Овлажнител

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

Филтър двоен почистване, абсорбира примесите във водата, по-здравословенОвлажнител на въздух за спалня с голям капацитет възпроизвежда почти тиха честотата (≤35 db), като осигурява изключително тиха работа за пълноценен нощен сън.Брой мъгла може да се регулира в зависимост от различните нужди. Резервоар за вода с голям капацитет 5 литра, ръчен преносим резервоар за вода, началото на структурата на водата, не е необходимо да се долива вода, да се тревожи и да положи усилия. подходяща за спортни зали, йога, детски стаи, офиси, спа-салон и спални помещения, можете да се наслаждавате на живота по всяко време и на всяко място.Филтър двоен почистване, абсорбира примесите във водата, най-полезно за здравето.Овлажнител на въздух за спалня с голям капацитет възпроизвежда почти тиха честотата (≤35 db), като осигурява изключително тиха работа за пълноценен нощен сън.Брой мъгла може да се регулира в зависимост от различните нужди. Резервоар за вода с голям капацитет 5 литра, ръчен преносим резервоар за вода, началото на структурата на водата, не е необходимо да се долива вода, да се тревожи и да положи усилия. подходяща за спортни зали, йога, детски стаи, офиси, спа-салон и спални помещения, можете да се наслаждавате на живота по всяко време и на всяко място.Име на продукта : Овлажнител Капацитет на резервоара за вода : 5 л. на Шума : под 36 db Номинално напрежение : 100-220 Номинална мощност : 25 W Начин на управление : сензорно управление /кнопкаатомизация количество : 250-350 мл /ч За подкрепа защита от липса на вода : подкрепа на Приложимите пространство, кабинет, всекидневна, спалня и т. Проверете размера и цвета, преди да купите. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят малки разлики в цвят, моля, извинете ме. На по-горе референтни данни, ръчно измерване може да бъде погрешно, моля, вижте действително продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.

Подробности

Подобни продукти в категория