• Новинка
NOOEPC 10 Листа с Лицето скъпоценни камъни Лицето Кристали и скъпоценни камъни на очите Кристали с Пинсети DIY Лицето скъпоценни камъни са залепени за Коса, Кристали за ?

NOOEPC 10 Листа с Лицето скъпоценни камъни Лицето Кристали и скъпоценни камъни на очите Кристали с Пинсети DIY Лицето скъпоценни

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

? Защитен, водоустойчив и приятен за кожата материал : Нашите диаманти за грим на лицето са изработени от висококачествени и екологично чист материал, безопасни за кожата, безопасни дори и за деца, детски материал, което е благоприятно за кожата, не уврежда кожата, тези диаманти за очи водоустойчив и многоразовы, обелете ги след първото използване, и ги възможно да се нанесе отново с помощта на лепило за мигли или тялото ? Чудесен избор : залепена на лицето скъпоценни камъни са много подходящи за Коледа, на карнавала, на Хелоуин, на различни музикални фестивали и на танци, cosplay, карнавал, освен това, тези скъпоценни камъни на очите може да се направи със собствените си ръце, да се прилага на нокти, калъфи за телефони, поздравителни картички и т. ? Лесна употреба : Всяка украса за лицето за грим, покрита с лепило.Други смесени размер са лесни за използване.Когато се прилага на лицето или очите си, моля, уверете се, че кожата е суха и без мазнина, за да я направите по-гъста.Когато правите лицевите камъни пинсети, кликнете върху скобата не нагоре и надолу.След отстраняване на кристали, свободно нанесете ги върху лицето или тялото, леко се натиска надолу към лицевым бижутата от страз, докато те не приклеятся здраво.Лепило за миглите може да се използва за усилване на лепкавост и да се предотврати проливането. ? Трайни и многократна употреба : лицето кристали за грим могат да се използват отново и отново.Когато лепилото изсъхне, можете да го използвате отново с лепило за мигли. ? Защитен, водоустойчив и приятен за кожата материал : Нашите диаманти за грим на лицето са изработени от висококачествени и екологично чист материал, безопасни за кожата, безопасни дори и за деца, детски материал, което е благоприятно за кожата, не уврежда кожата, тези диаманти за очи водоустойчив и многоразовы, обелете ги след първото използване, и ги възможно да се нанесе отново с помощта на лепило за мигли или тялото. ? Чудесен избор : залепена на лицето скъпоценни камъни са много подходящи за Коледа, на карнавала, на Хелоуин, на различни музикални фестивали и на танци, cosplay, карнавал, освен това, тези скъпоценни камъни на очите може да се направи със собствените си ръце, да се прилага на нокти, калъфи за телефони, поздравителни картички и т.

Подробности

Подобни продукти в категория