• Новинка
IEASEczsq Четка за гърба Течна Четка за къпане с Дълга Дръжка, Набор от Меки Четки За Баня За Коса, Четка За Баня, Четка за почистване на гърба, Добър Продукт, Четка За Бан?

IEASEczsq Четка за гърба Течна Четка за къпане с Дълга Дръжка, Набор от Меки Четки За Баня За Коса, Четка За Баня, Четка

Buyers rating:
BGN 98.03

Налично

Стимулира кръвообращението; Премахване на омертвевшую кожата и токсини, подобрява качеството на кожата; Облекчава стреса ▲ Четка за къпане с дълга дръжка за беля, подвижни скрубер за гърба. ▲ Мехурчета с едно докосване, нежно ексфолиране на кожата. ▲ Многофункционален скрубер за душата за тялото, това е най-лесният и вечния начин за почистване на кожата и подмладяване на тялото си. ▲Ергономични характеристики на Тази дълга дръжка има малка вдлъбнатина, която осигурява най-доброто измиване на гърба.Стимулира кръвообращението; Премахване на омертвевшую кожата и токсини, подобрява качеството на кожата; Облекчава стреса. ▲ Четка за къпане с дълга дръжка за беля, подвижни скрубер за гърба. ▲ Мехурчета с едно докосване, нежно ексфолиране на кожата. ▲ Многофункционален скрубер за душата за тялото, това е най-лесният и вечния начин за почистване на кожата и подмладяване на тялото си. ▲Ергономични характеристики на Тази дълга дръжка има малка вдлъбнатина, която осигурява най-доброто измиване на гърба.Размер : 36 x 9 x 4,2 смМатериал : PP, РЅСцвет : сив Съдържание на опаковката : Течна четка за къпане с дълга дръжка × 1.

Подробности

Подобни продукти в категория