• Новинка
Роботи SteamPrime за деца, детски Играчки Роботи с Дистанционно управление, която се презарежда Интелигентен Програмируем Робот, който е Чувствителен към Жестовете на ?

Роботи SteamPrime за деца, детски Играчки Роботи с Дистанционно управление, която се презарежда Интелигентен Програмируем

Buyers rating:
BGN 17.99

Налично

? Модернизирана и екологично чисти материали - Този интелигентен радиоуправляеми роботът е изработен от безопасни за децата материал ABSРоботът е проектиран по такъв начин, че да има множество гъвкави стави на раменните, локтевых и големи пръсти, а долните коньковые колела са достатъчно силни, за да е добре да изпълнява различни комбинации от движения.И проверено, че роботът е достатъчно здрава, за да издържи неочакван спад. ? Управление с жестове на ръцете и дистанционно управление - на Този невероятен робот може да се контролира не само с помощта на инфрачервено дистанционно управление, но и с помощта на жестове.Той ще се разхожда или да се плъзгат напред и назад, завой на ляво и завъртете на дясно под ваш контрол.Неговите разностранни функции включват автоматично показване и заобикаляне на препятствия.Очите на робота светват ярко синьо led, когато той се движи. ? Интелигентно програмиране - С помощта на дистанционното управление на интелигентен робот за деца може да покаже набор от 50 действие, въведени от потребителя.Ако активирате функцията за програмиране, интерактивен робот ще използва своята функция за запис на движението за възпроизвеждане и повторение на всеки създаден от вас движение, като завой наляво + завой на дясно + ходене напред + ходене обратно + патрули + танц + и много други избраните от вас режими на движение. ? Лесно се зарежда - този радиоуправляеми робот се захранва от вградена батерия, която може директно да се свържете с USB интерфейс за зареждане.Има вграден USB кабел за зареждане.За завършване на зареждането отнема 2 часа, а по време на възпроизвеждане е 60 минути. ?Перфектния подарък и гаранция-Този радиоуправляеми робот ще се превърне в идеален подарък за вашите деца за Коледа и рожден Ден.Тя забавлява децата си, и те ще могат да си взаимодействат с този умен робот и да получи от него е много забавно.Моля, свържете се с нас по всички въпроси, свързани с проблеми или контрол на качеството.Ние се придържаме към нашата безпроблемно гаранция, за да се гарантира, че ще останете доволни от покупката си. ? Модернизирана и екологично чисти материали - Този интелигентен радиоуправляеми роботът е изработен от безопасни за децата материал ABS.Роботът е проектиран по такъв начин, че да има множество гъвкави стави на раменните, локтевых и големи пръсти, а долните коньковые колела са достатъчно силни, за да е добре да изпълнява различни комбинации от движения.И проверено, че роботът е достатъчно здрава, за да издържи неочакван спад. ? Управление с жестове на ръцете и дистанционно управление - на Този невероятен робот може да се контролира не само с помощта на инфрачервено дистанционно управление, но и с помощта на жестове.Той ще се разхожда или да се плъзгат напред и назад, завой на ляво и завъртете на дясно под ваш контрол.Неговите разностранни функции включват автоматично показване и заобикаляне на препятствия.

Подробности

Подобни продукти в категория