• Новинка
Бизнес портфейл от естествена кожа с цип - Black професионален папка за бизнес портфейл от изкуствена кожа, за мъже или жени. В комплект Padfolio влиза бележник с размери 8,

Бизнес портфейл от естествена кожа с цип - Black професионален папка за бизнес портфейл от изкуствена кожа, за мъже или жени.

Buyers rating:
BGN 12.13

Налично

Е ОРГАНИЗИРАН от : Перфектният аксесоар за вашия офис, корпоративен офис или на интервю за работа!Организирайте се и пазете своята автобиография, отделни документи, 2 писалки, кредитни / визитки, карти за самоличност и много други в нашата тънка папка-портфейл от изкуствена черна кожа за мъже или за жениГЪВКАВОСТ : Бележник с цип padfolio побира всяко писмо САЩ (8.5 x 11 инча), notepad се отваря наляво или нагоре, както и 2 химикалки сигурно са затворени за закопчалка-цип. готов ПОДАРЪК : страхотна идея за подарък за него или нея на бала, нова работа, за рожден ден или Коледа - независимо от това, започва ли той своята бизнес кариера или вече е професионален лидер.Кожен бележник идва в елегантна кутия за подарък.В комплекта са включени бележник с размери 8,5x11 инча на лигавицата, документ за самоличност и гаранция за качество от 1 година.КОМФОРТЕН КАЧЕСТВО : Меки на пипане и издръжлива, благодарение на високото качество на материалите (изкуствена кожа, подобна на наппу) и майсторство на изработка. В комплекта са включени бонуси : бележник с размер на писмо на САЩ на лигавицата (8.5 x 11 инча) и документ за самоличност.Няма химически мирис.Няма пластмасовия вид или усещания.Няма и следа от пръстови отпечатъци. 1 хартиен бележник за писма (8,5 "X 11") или бележник, формат А4, отваря наляво или нагоре. 1 голям вътрешен ръкав / джоб за документи, cv, паспорти и т. 5 притежатели на кредитни / дебитни карти. 1 прозрачен държач за самоличност на собственика. 1 малка мрежест джоб за дреболии, флешек, мобилен телефон или ключове. 2 притежателя за писалка / таблет.

Подробности

Подобни продукти в категория