• Новинка
Veemoon 50шт Торбички За опаковане на Хранителни Бисквити Прозрачни Опаковки, Пакети Пакет За Шоколад Супени Херметически затворени Опаковки за многократна употреба ?

Veemoon 50шт Торбички За опаковане на Хранителни Бисквити Прозрачни Опаковки, Пакети Пакет За Шоколад Супени Херметически

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

Полиетиленово интегрирана филмПрозрачни опаковки, пакети : запазват свежестта и продукти за сигурност, както и намаляване на размера на хранителни отпадъци и използване на пластмасата за еднократна употреба.Пакет за консервиране на хранителни продукти . Държач за сухи храни за закуски : Гуманизированный дизайн, само уплътняващи дизайн, лесно се отваря и затваря, удобен за използване.Пакети с изтичане на мултиплексиране с разделяне : СТОЯЩ ОПАКОВЪЧЕН ПЛИК - прозрачни торби с разрывным дупка идеални за опаковане, съхранение, представяне на храни, ядки, шоколадови, чаени листа, сушени продукти, мезета.Пакет за опаковка на "бисквитки" : ПЛИК калъф-поставка - Използвайте пакети за носене продукти в къмпинги и преходи или като пакети за обяд, за да вземат лакомства на работа или в училище.Пратката включва 50 x самоуплотняющихся пакети за сухи продукти, Особености -Материал : полиетиленово фолио за опаковане - Достатъчно количество, така че тези опаковъчни пакети да отговарят на вашите различни нужди титуляр за сухи храни за закуски. - С самоуплотняющейся конструкция уплътнение, добра производителност запечатване, може да бъдат използвани "бисквитки". - Дизайн удобен прозорец, за да можете да видите храна вътре влакчета. - Той се затваря за удобство на употреба.Добра херметичност, въздухонепроницаемост, устойчивост на износване и възможност за многократно за съхранение. - Лесно се отваря и затваря, което е удобно за съхранение на храна в торбички на многократно за закуски.Описаниетоваров Запечатан пакет за съхранение на Тези пакети за запечатване на храните, произведени от хранително-материал.опаковъчен пакет stand up Те са леки, издръжливи и за многократна употреба, предназначени за запазване на свежестта на продуктите, както и намаляване на хранителните отпадъци и използване на пластмасата за еднократна употреба.

Подробности

Подобни продукти в категория

Фуговальный машина Bon 11-781 French V
  • Новинка
Оценки:

Фуговальный машина Bon 11-781 French V

обща дължина 11 смИзвити краища осигуряват удобство на употреба.Произведено в САЩ.В продължение на пове�

BGN 29.40