• Новинка
YOKIVE 2 бр. Желязна Метална Решетка, Декоративни пана, Дъска|Поставки за снимки, Подвесная Рамка за Домашния офис (Бял, 16 x12)

YOKIVE 2 бр. Желязна Метална Решетка, Декоративни пана, Дъска|Поставки за снимки, Подвесная Рамка за Домашния офис (Бял,

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

√МУЛТИ - Панел от телени мрежи се използват за показване и организиране на малки предмети, като например снимки, картинки, арт-предмети, декорации и т, Можете да украсите стената така, както ви харесва и да направите стаята си по-красива. √ Което можете да получите В комплекта е включена метална решетка с размер 15,75 x 11,81 инча дебелина 3 мм. √ НАДЕЖДЕН МАТЕРИАЛ - Изработен от желязна тел с пластмасово покритие, притежава добра устойчивост на ржавлению и корозия и осигурява дълъг живот на вашия дом. √ СПЕЦИАЛНА КОНСТРУКЦИЯ -гладка повърхност, технология на добро място съединението прави връзка идеален тел здрав и му е лесно да се деформира.Можете да прикачите тел пиле на окото към твърда стената с куки и да използвате скоби за закачане на нея снимки. (Куки и скоби в комплекта не са включени). √ Моля, обърнете внимание - моля, проверете измерванията преди да поръчате, ако сте загрижени за размера. √МУЛТИ - Панел от телени мрежи се използват за показване и организиране на малки предмети, като например снимки, картинки, арт-предмети, декорации и т., Можете да украсите стената така, както ви харесва и да направите стаята си по-красива. √ Което можете да получите В комплекта е включена метална решетка с размер 15,75 x 11,81 инча дебелина 3 мм. √ НАДЕЖДЕН МАТЕРИАЛ - Изработен от желязна тел с пластмасово покритие, притежава добра устойчивост на ржавлению и корозия и осигурява дълъг живот на вашия дом. √ СПЕЦИАЛНА КОНСТРУКЦИЯ -гладка повърхност, технология на добро място съединението прави връзка идеален тел здрав и му е лесно да се деформира.Можете да прикачите тел пиле на окото към твърда стената с куки и да използвате скоби за закачане на нея снимки. (Куки и скоби в комплекта не са включени). √ Моля, обърнете внимание - моля, проверете измерванията преди да поръчате, ако сте загрижени за размера. √МУЛТИ - Панел от телени мрежи се използват за показване и организиране на малки предмети, като например снимки, картинки, арт-предмети, декорации и т.

Подробности

Подобни продукти в категория