• Новинка
Защитно фолио за обектива на камерата VVHOOY, съвместима с Google Nest Cam Outdoor (батерия), филм от закалено стъкло твърдост 2 бр. за защитно фолио за екрана, комплект аксесоари ?

Защитно фолио за обектива на камерата VVHOOY, съвместима с Google Nest Cam Outdoor (батерия), филм от закалено стъкло твърдост

Buyers rating:
BGN 3.03

Налично

【Защитен обектив】 : Защитно фолио за обектив от закалено стъкло, камерата може да защитава обектива от надраскване и не влияе на работата на камерата 【Съвместима камера】 : Защитно фолио за обектива на камерата от закалено стъкло е съвместим само с Google Nest Cam Outdoor (батерия).Моля, потвърдете, възможно ли е да го използвате, преди да направите покупката. 【Лесна инсталация】 : Защитно фолио за екрана е малък и лесен за инсталиране.Просто свалям защитен филм от закалено стъкло и я залепете върху стъклото, оставяйки мехурчета. 【Идеална за засаждане】 : Размер защитно фолио за обектива на камерата, тъй като подходящ за обектива на камерата nest, и това няма да се отрази на външния вид на камера след инсталиране. 【Дълго време на употреба на】 : Защитно фолио за обектив от закалено стъкло са изработени от висококачествени материали, които са здрави, тях не е лесно да се прекъсне, и те защитават вашата камера в продължение на дълго време. 【Защитен обектив】 : Защитно фолио за обектив от закалено стъкло, камерата може да защитава обектива от надраскване и не влияе на работата на камерата. 【Съвместима камера】 : Защитно фолио за обектива на камерата от закалено стъкло е съвместим само с Google Nest Cam Outdoor (батерия).Моля, потвърдете, възможно ли е да го използвате, преди да направите покупката. 【Лесна инсталация】 : Защитно фолио за екрана е малък и лесен за инсталиране.Просто свалям защитен филм от закалено стъкло и я залепете върху стъклото, оставяйки мехурчета. 【Идеална за засаждане】 : Размер защитно фолио за обектива на камерата, тъй като подходящ за обектива на камерата nest, и това няма да се отрази на външния вид на камера след инсталиране. 【Дълго време на употреба на】 : Защитно фолио за обектив от закалено стъкло са изработени от висококачествени материали, които са здрави, тях не е лесно да се прекъсне, и те защитават вашата камера в продължение на дълго време.Защо нужда от защитно фолио за обектива на камерата : ► Идеалната защитно фолио за обектива nest camera 2-ро поколение; ► Предпазва обектива от случайно надраскване; ► Лесен монтаж и дълъг срок на експлоатация; ► Инсталиране няма да се отрази на външния вид на камера или използване на обектив; Опаковъчен лист : 2 * Защитно фолио за обектива на камерата.

Подробности

Подобни продукти в категория