• Новинка
NUOBESTY Нож за отваряне на писма, Пликове, Котешки Лапи, Прибиращи Ножове за Отваряне на Кутии, Опаковки, Нож за хартия, Преносими Фрези за картонени кутии и картон за д?

NUOBESTY Нож за отваряне на писма, Пликове, Котешки Лапи, Прибиращи Ножове за Отваряне на Кутии, Опаковки, Нож за хартия,

Buyers rating:
BGN 12.35

Налично

неръждаема стомана 【Универсален нож във формата на котешки лапи】 - Тези мини-универсални ножове са изработени от пластмаса и неръждаема стомана. 【Прибиращи коробчатые ножове】 - Тези универсални фрези, оборудвани с ножове за лесна и безопасна употреба, подходящи за студенти. 【Нож за хартия за опаковки】 - идеален за scrapbooking, новинарски статии, купони, артистични проекти и пластмасови или блистерных опаковки. 【Преносими фрези за бродерия】 - Технология за предотвратяване на подхлъзване остриета click, удерживающая острието на място по време на употреба. 【Стоки за домашния офис】- Можете да изпратите тази машина за бродерия на своите приятели, и те ще получат този инструмент. неръждаема стомана. 【Универсален нож във формата на котешки лапи】 - Тези мини-универсални ножове са изработени от пластмаса и неръждаема стомана. 【Прибиращи коробчатые ножове】 - Тези универсални фрези, оборудвани с ножове за лесна и безопасна употреба, подходящи за студенти. 【Нож за хартия за опаковки】 - идеален за scrapbooking, новинарски статии, купони, артистични проекти и пластмасови или блистерных опаковки. 【Преносими фрези за бродерия】 - Технология за предотвратяване на подхлъзване остриета click, удерживающая острието на място по време на употреба. 【Стоки за домашния офис】 - Можете да изпратите тази машина за бродерия на своите приятели, и те ще получат този инструмент.Описание на Тези мини-коробчатые ножове са изработени от висококачествени материали, не е лесно ръжда и трайни.Универсален нож във формата на котешки лапи има удобни нож и нескользящие дръжка, което го прави полезен инструмент в помещения и на открито.Остриета са остри и гладки, а рязане се случва бързо.Прибиращи коробчатые ножове, подходящи за различни задачи, практични и универсални.Характеристики Материал : пластмаса и неръждаема стомана - Цвят : бял.-Размер : 9 X2 виж Предпоставка включва 4 х ножа за котешки лапи.

Подробности

Подобни продукти в категория

Опора за главата Kirkey 100 (вдясно)
  • Новинка
Оценки:

Опора за главата Kirkey 100 (вдясно)

Вид на стоката : автозапчастьРазмер на опаковката на продукта : 9,3 "L X 11,55" W X 3,8 " H Тегло на опаковката на пр

BGN 20.23