• Новинка
TOYANDONA Просто Празна Масичка за кафе, Бюро Ретро Начало Декор 4-Годишни Играчки Куклена Къща Маса за Хранене стоп-моушън Мебели Кухненски Празен Чай Масичка Малка Дъ?

TOYANDONA Просто Празна Масичка за кафе, Бюро Ретро Начало Декор 4-Годишни Играчки Куклена Къща Маса за Хранене стоп-моушън

Buyers rating:
BGN 5.93

Налично

Синтетичен материалУкраса за мини къщички : може да бъде подарък за вашите деца, ще даде на стаята на вашето дете усещане за изкуство, това им хареса.Модел от чаено маса : изящна изработка и фини детайли осигуряват своята практичност и популярност.Мини-масичка : Дайте на децата му, той ще се хареса на детето и той да може да го използвате за декорация на вашия играчка хижа.Декор модели торцевого маса : добри детайли и уникален дизайн правят мини-малка странична масичка е много ярки и креативни.Дървена маса без фигурата : Изработен е с отлична изработка, изглежда много красиво.Пратката включва 1 х мини-муфа масичка Характеристики модел-Размер : 10,30 X5,10 X4,10 см/4,05 X2,00 X1 миниатюрни мебели. -Цвят : малка дървена муфа маса цвят трупи -Материал : Дървен украшение за куклена къща -Висока устойчивост на износване, лесно е деформиран, сигурна и дългогодишна модел празно чаено маса. -Изработен от висококачествени и екологично чист материал, здрав и практичен за по-дълга употреба. -Може да бъде подарък за вашите деца, ще даде на стаята на вашето дете усещане за изкуство, им се радвате на този модел на кухненски плот. -Перфектен декор за мини-у дома, занаяти собствените си ръце, мини пейзаж, детска градина ръчно изработени и т. Мини-муфа и масичка. -Това е много прекрасно и декоративно се комбинира с други вашите домашни модели декор мини-у дома.Описание на продукта Мини-масичка Прост дизайн с отлично качество на изработката го прави привлекателно и необходимо за вашата мини къщички като придружител на лица в рамките на деня, стилни мебели за дневна на вашия мини къщички и чудесна украса.Продукти за деца със собствените си ръце Този модел мини масички от чаено добре проектирана за мини-къщите.

Подробности

Подобни продукти в категория

Ани под капак
  • Новинка
Оценки:

Ани под капак

Артикул : PBA289Плат Тип : обикновена хартия.Тегло на опаковката : 1 килограм.Защитете любимата си шевна пиш�

BGN 7.60