• Новинка
SDGH Резервоар за съхранение на кафе на зърна, кафе на прах, запечатан резервоар, контейнери за съхранение на храна, в резервоара за съхранение на пресни люспи, люспи ?

SDGH Резервоар за съхранение на кафе на зърна, кафе на прах, запечатан резервоар, контейнери за съхранение на храна, в резервоара

Buyers rating:
BGN 130.07

Налично

Описание : Запечатанная бутилкаХарактеристика : органайзер за кухненски аксесоари.Употреба : Съхранение в хладилник, запечатани буркани и кутии.Характеристики : Голям капацитет, запазване на място, лесна за почистване.Безопасност и дълготрайност.Може да се използва за съхранение на чай, кафе на прах и други хранителни продукти.Описание : Запечатанная бутилка.Функция : органайзер за кухненски аксесоари.Употреба : Съхранение в хладилник, запечатани буркани и кутии.Характеристики : Голям капацитет, запазване на място, лесна за почистване.Безопасност и дълготрайност.Може да се използва за съхранение на чай, кафе на прах и други хранителни продукти.Материал : неръждаема стомана Списък продукти : 1 бр. Бутылочная банка за съхранение на Бележки : 1. Поради разлика между различните монитори на изображението може да не отразява истинския цвят на продукта. Сравнете размерите на детайли с вашите, моля, се допуска отклонение от около 1 см от ръчно измерване.Комплектът включва основната стока, както и снимки на други стоки-долу са само за демонстрация.

Подробности

Подобни продукти в категория