• Новинка
Калъф за сензорния контролер SINYUDUN за Нов Oculus Quest 2, Удобен Силиконов Защитен калъф за кожата контролер за виртуална реалност, който предпазва от изпотяване и нескол?

Калъф за сензорния контролер SINYUDUN за Нов Oculus Quest 2, Удобен Силиконов Защитен калъф за кожата контролер за виртуална

Buyers rating:
BGN 5.33

Налично

【Отличен дизайн】 Защитно ръкохватка във формата на миди е нескользящую конструкция, увеличава триенето, отвежда потта и подобрява сцеплениетоПовърхността на pruduct е с дизайн на дупките за сензорите, която позволява да се избегне лента слот сигнали. 【Пълно разтоварване и защита на】 В съответствие с размера на контролери Oculus Quest 2 специално разработени този силиконов калъф.Така че той е подходящ за нов контролер Oculus Quest 2.Когато играете на виртуална реалност, която може напълно да защити вашите контролери Oculus Quest 2 от удари, замърсяване и надраскване. 【Материал премиум-клас】 Калъф за сензорния контролер е изработен от мек силикон премиум-клас, на повърхността не се плъзга, предпазва от изпотяване, водоустойчив, без мирис и трайна.Това може ефективно да защити контролер.Като същевременно контур ръкохватка за по-удобен. 【Лесна употреба】 Капачка дръжка Oculus Quest 2 е мека и еластична.При подмяна на батерията му е много лесно да се облича и да стреля.При използване на този своята практика можете да получите достъп до всички портове и функции, че по никакъв начин няма да се отрази на геймплея. 【Че получавате】 Вие ще получите 2 силиконови своята практика за сензорния контролер и 18-месечно обслужване на продукта.Всеки проблем, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем едно добро решение в рамките на 24 часа.Моля, обърнете внимание : Сензорни контролери в комплекта не са включени!. 【Отличен дизайн】 Защитно ръкохватка във формата на миди е нескользящую конструкция, увеличава триенето, отвежда потта и подобрява сцеплението.Повърхността на pruduct е с дизайн на дупките за сензорите, която позволява да се избегне лента слот сигнали. 【Пълно разтоварване и защита на】 В съответствие с размера на контролери Oculus Quest 2 специално разработени този силиконов калъф.Така че той е подходящ за нов контролер Oculus Quest 2.Когато играете на виртуална реалност, която може напълно да защити вашите контролери Oculus Quest 2 от удари, замърсяване и надраскване.

Подробности

Подобни продукти в категория

F1 2001 (Калъф за бижута) - PC
  • Новинка
Оценки:

F1 2001 (Калъф за бижута) - PC

От производителя се борят за позиция на всеки стръмен завой на скорост пряк и стръмен, обръщане на найбл

BGN 11.04
Ярост 2 [Код от онлайн-игра]
  • Новинка
Оценки:

Ярост 2 [Код от онлайн-игра]

СВЕТЪТ ви ОЧАКВА Безпрепятствено прекосете богат и разнообразен пейзаж, от буйни джунгла и коварни бла

BGN 1.67
Празнична пъзел: Коледа 2 [Download]
  • Новинка
Оценки:

Празнична пъзел: Коледа 2 [Download]

500 празнични коледни изображенияСъздайте свои собствени пъзели с регулируема форма, размер и брой дета�

BGN 2.99