• Новинка
HANABASS 6 бр. Ръчни Инструменти Детски Градински инструменти Инструменти за Бонсай метал Детектор Лопата, За да Почвоулавливания Ръчни Градински Инструменти Инструм?

HANABASS 6 бр. Ръчни Инструменти Детски Градински инструменти Инструменти за Бонсай метал Детектор Лопата, За да Почвоулавливания

Buyers rating:
BGN 17.95

Налично

ГРАДИНСКА ЛОПАТА - Тази градинска лопата подходящ за градински работиТова може да ви помогне да копаят, да се разхлабят, се засаждат, за да се премахне и да изпълняват различни задачи.ГРАДИНСКИ РЪЧНА ЛОПАТКА - ?Градински шпатула се различава стабилна и надеждна текстура, него не е лесно да се прекъсне, и той ще ви известно време.КОМПЛЕКТ ГРАДИНСКИ ИНСТРУМЕНТИ - Гребло за засаждане е подходящ за поливане на различни растения, това е добър помощник при засаждане.ГРАДИНСКО ГРЕБЛО - Градински лопатката е трудно да се прекъсне, той е идеален за разлагане на почвата с цел вентилация, прибиране на реколтата отпадъци, премахване или смесване на почвата с торове.ГРЕБЛО ЗА ПЛЕВЕНЕ - Трудно ломающаяся, здрав и дълъг живот на използване, с тази лопата ви ще бъде много удобно да се работи в градината.Списък на пакетите 6 x градински лопати Характеристики -Материал : Неръждаема стомана, инструменти за засаждане на дърво Размер : 29,50 X8,00 X3,50 см / 11,59 X3,14 X1 градинска лопата.36 X1 градински молци. -Цвят : както е показано на ръчни плевелите - тя е достатъчно здрава, я не е лесно да се деформира или се съборят, и тя може известно време да ви служи малка градинска лопата. - Подходящ за копаене, плевене, обработка на почвата, смесване на въздуха, трансплантация и други градински производство, земеделие, засаждане и други случаи лопата за засаждане на градината. - Подходящ за градинарство, пресаждане, вътрешен двор, малка саксията, саксия и други градински операции корен лопата. - Този шпатула трудно ломающийся, здрав и издръжлив на употреба, той ще донесе много обзавеждане на вашата градина лопатата за копаене. - Идеален градински инструмент, който ще се превърне в решение за градинари, които изпитват трудности с пренасяне на лопата за почвата в саксията.Информация за стоки Инструмент за копаене на почвата в двора Дървена дръжка и ви позволява удобно да го държи и да се насладите на градинарство. аксесоари за засаждането на градината Лопата, изработен от висококачествена неръждаема стомана и дърво, здрава и трайна за продължителна употреба.

Подробности

Подобни продукти в категория

Чугун Редуцирующий Чай Клас 125
  • Новинка
Оценки:

Чугун Редуцирующий Чай Клас 125

Основна форма за монтаж на тръби : Чай, Стандарти : UL : FM Одобрени : ИАНМСП B164, температурен Обхват : от 20 гр�

BGN 15.50