• Новинка
AUPREX 5 Опаковки 4-инчов, телени четки с закручивающимся възел за ъглошлайф с оправкой с резба 5/8 инча-11 - Тел от въглеродна стомана 0,02 инча за преработка на различни ме?

AUPREX 5 Опаковки 4-инчов, телени четки с закручивающимся възел за ъглошлайф с оправкой с резба 5/8 инча-11 - Тел от въглеродна

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

Беседки със стандартна резба 5/8"-11 UNC е подходящ за повечето ъглошлайф машиниТвърди плочи за по-добро задържане на кабели по време на работа.Висококачествена тел от въглеродна стомана, за да се гарантира устойчивост.Различни видове комплекти, за да отговарят на различни цели.ХАРАКТЕРИСТИКИ : Метална четка с витым възел се прилага за премахване на скала при заваряване, спрей, ръжда, боя и силна корозия.Лесни за използване за отслаивания и шлифоване на метални повърхности, както и за обработка на повърхността преди боядисване или покритие покритие.СПЕЦИФИКАЦИЯ : Усукани проводници от въглеродна стомана 0,02 инча, дължината на четка ширина 4 инча, универсална беседки с резба 5/8-11 см, МАКС. обороти в минута 12 500. 5 Опаковки джанти за зъби.СЪВМЕСТИМОСТ : Метална четка е съвместим с всички углошлифовальными машини 4-1/2"с оправкой 5/8" или стандартна резба 11 UNC.СИГУРНОСТ И НАДЕЖДНОСТ : Дължината на четка е изработена от здрава стомана и голям шест двустранен резьбового на пръта, за да се предпазим от счупване и падения тел в процес на упорита работа.ОТЛИЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН : Дължината на четка с гофрированным чаша е идеална за тежки работи върху голяма площ, а също така осигурява по-голяма гъвкавост и предотвратява появата на драскотини върху метална повърхност.ХАРАКТЕРИСТИКИ : Метална четка с витым възел се прилага за премахване на скала при заваряване, спрей, ръжда, боя и силна корозия.Лесни за използване за отслаивания и шлифоване на метални повърхности, както и за обработка на повърхността преди боядисване или покритие покритие.СПЕЦИФИКАЦИЯ : Усукани проводници от въглеродна стомана 0,02 инча, дължината на четка ширина 4 инча, универсална беседки с резба 5/8-11 см, МАКС. обороти в минута 12 500. 5 Опаковки джанти за зъби.СЪВМЕСТИМОСТ : Метална четка е съвместим с всички углошлифовальными машини 4-1/2"с оправкой 5/8" или стандартна резба 11 UNC.СИГУРНОСТ И НАДЕЖДНОСТ : Дължината на четка е изработена от здрава стомана и голям шест двустранен резьбового на пръта, за да се предпазим от счупване и падения тел в процес на упорита работа.

Подробности

0.02” carbon steel twisted wires, 4” width wheel brush, universal 5/8-11” threaded arbor, MAX RPM 12,500. 5 Pack wheel brushes. :

Подобни продукти в категория

Skully (Нов Южен Уелс) - Nintendo Switch
  • Новинка
Оценки:

Skully (Нов Южен Уелс) - Nintendo Switch

Скочи, скакайте и включете своя път към победата Преодолейте пречките по целия остров в ролята на скъли

BGN 6.00
Прахово Боя За покриване на Sun Gold
  • Новинка
Оценки:

Прахово Боя За покриване на Sun Gold

Един килограм нова боя за прахово покритие, опакован ръчно в пластмасов контейнер за многократна употр�

BGN 3.00
Детайли Skil 2610013024 Втулка На Вала
  • Новинка
Оценки:

Детайли Skil 2610013024 Втулка На Вала

Това авторизованная част на ОПодходящ за различни модели на Skil Parts.OEM номер 2610013024 Това е дубликат част Skil

BGN 1.00