• Новинка
Yosoo 1100шт Точки от Неръждаема Стомана, Слънчеви Очила, Малки Винтове Гайка Шайба Гама от Оптични Набор от Инструменти За поправка, Определени с Пинсети, Микро Отверт?

Yosoo 1100шт Точки от Неръждаема Стомана, Слънчеви Очила, Малки Винтове Гайка Шайба Гама от Оптични Набор от Инструменти

Buyers rating:
BGN 4.81

Налично

Материал на различни малки зъбите и гайки - неръждаема стомана, можете да ги използвате в продължение на дълго време, и вие не се притеснявате за тяхната трайностТези различни винтове са добри за ремонт на очила, слънчеви очила, часовници, мобилни телефони и други точни устройства.В този комплект има мини-пинцети и отвертка, с помощта на които можете да оздравее чифт слънчеви очила за броени минути.Съхранение по категории.Удобен комплект винтове се предлага в пластмасова правоъгълна кутия, която лесно се разпределят по категории и лесно да се прилагат.Пълен ръчно, брой може да се различават малко.Моля, приемете това, което получавате, за стандартна цена и направете залог, ако нямате нищо против. 【Висококачествени материали от неръждаема стомана】: Различни малки винтове и гайки са изработени от неръждаема стомана, може да се прилага в продължение на дълго време, и вие не се притеснявате за тяхната трайност. 【Функция】 : Тези различни винтове са добри за ремонт на очила, слънчеви очила, часовници, мобилни телефони и други точни устройства. 【Помощен инструмент】:С помощта на пинсета и отвертка В този комплект има мини-пинцети и отвертка, с помощта на които можете да оздравее чифт слънчеви очила за броени минути. 【Разделени помещение】:Тези винтове, поставени в 12 отделения с различни размери, и вие можете лесно и бързо да намерите желания от вас размер, което ще ви спести време при тяхното инсталиране и подмяна. 【Съхранение по категории】:Удобен комплект винтове се предлага в пластмасова правоъгълна кутия, която лесно се разпределят по категории и лесно да се прилагат. 【Висококачествени материали от неръждаема стомана】: Различни малки винтове и гайки са изработени от неръждаема стомана, може да се прилага в продължение на дълго време, и вие не се притеснявате за тяхната трайност. 【Функция】 : Тези различни винтове са добри за ремонт на очила, слънчеви очила, часовници, мобилни телефони и други точни устройства.

Подробности

Condition:

Подобни продукти в категория