• Новинка
Сенки за очи HANLADY Хамелеон Течен Блясък За Грим на очите, Блестящи Сенки за очи, Интензивно Променящи Цвета си, Устойчиви, не Сминающиеся, Бързо сохнущие и Высокопиг?

Сенки за очи HANLADY Хамелеон Течен Блясък За Грим на очите, Блестящи Сенки за очи, Интензивно Променящи Цвета си, Устойчиви,

Buyers rating:
BGN 4.66

Налично

【Хромирани сенки за очи】Блестящи сенки за очи помагат да се създаде лек и иновативен начин за окотоПри първо гледане се използва само един цвят, но промяната на цветовете ще се забелязва при гледане при различно осветление и от различни ъгли. 【Бързо изсушаване и дълъг живот】Сенки за очи shimmer идват с гладка апликатор, бързо да изсъхне, имат силен ефект с висока наситеност на цветовете, не се изискват многоэтапного растушевывания, остават перфектни и удобни за клепачи в продължение на целия ден. 【Липсата на гънки и петна】Златен грим за очи никога не се беля, дори ако натиснете върху него с пръст, след като сянка са гладки и сухи, вие се чувствате най-малката лепкавост или тежестта в очите си, и вие можете лесно да се измие с вода или някакъв растиранием. 【Пигментированный грим на очите】 Сенки за очи "хамелеон" осигуряват богат пигментация, светъл цвят, чрез прилагане на ефект на пластове грим на очите, с невероятен гланц гланц, придават на очите си богат и колоритен вид. 【Без жестокост и вегетариански】Сенки за очи, които променят цвета си, никога не са тествани върху животни, а формата на гипоаллергенна и не предизвиква раздразнения.Тези полезни и естествени съставки, са подходящи за всички възрасти с различни видове кожа, ще се създаде вашият блестящ грим на очите за Хелоуин, Коледа, Свети Валентин, рожден ден и т.

Подробности

Подобни продукти в категория