• Новинка
Aixubojch 4 Цвята Допълнителен Тенис на Притежателя на телефона, Сгъваема поставка за телефон с възможност за регулиране на височината и ъгъла на наклона (студен черен)

Aixubojch 4 Цвята Допълнителен Тенис на Притежателя на телефона, Сгъваема поставка за телефон с възможност за регулиране

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

[Широка съвместимост] Този телефон е предназначен за настолни компютри, съвместими с всички смартфони и планшетамиi Phone, Samsung, Motorola, Android, и Kindle.Например, Apple i Phone 14/13/12 / 11 Pro Max Samsung Galaxy S22 Ultra, S22, S22, Google Pixel и i Pad. [От гледна точка на устойчивост] Максимално тегло на натоварване - 1,9 килограма, достатъчно здрав, за да побере i Pad.Поставка за мобилен телефон Rayboen е идеален за гледане на видео, запис и разговори facetime.В тази стойка за телефона се използва качествена утяжеленная метална рамка и силикагел отпред и отдолу за защита на вашия телефон от приплъзване и надраскване. [Регулируеми по височина и ъгъл на наклона] Сгъваема поставка за телефон с регулируема височина и ъгъл на наклона, поставка за мобилен телефон лесно да се коригира.Можете да регулирате височината на влакчета и се върти назад или напред, за да се получи правилния ъгъл на виждане на екрана.Защита на вашата врата и освободи ръцете си. [Обмислен дизайн] Компактен и издръжлив, този телефон е снабден запазена порт за зареждане, така че да можете да зарядно устройство свързани по време на гледане.Ще се превърне в аксесоар на вашата маса. подходящ за различни случаи.Направете живота си по-удобни в кухнята, на масата за вечеря, на нощното шкафче или в офиса. [Сгъваема и полезен] Той тежи 0,28 кг. Лек, лесен за използване, лесно можете да го поставите в чанта или джоб.Идеалният спътник, ако пътувате или сте у дома.Удобен за съхранение телефон или таблет с калъф или без него, сгъваем, лек, преносим и с нескользящим мат.Идеалният спътник, ако пътувате или сте у дома. -Едно парче на парче неплъзгащи гумени уплътнения.Всички видове материали на работния плот не се плъзгат. - Напълно се сгъва до джобен размер.Вземете го със себе си навсякъде, тази поставка за телефон разборная, могат да бъдат напълно се сгъва до джобен размер. - Подобрена конструкция выдвижного пръчка.Ви дава възможност да получите перфектния ъгъл на видимост И предоставя най-добрата носеща способност.

Подробности

Подобни продукти в категория