• Новинка
Alipis, 2 броя, Пластмасова Дръжка, Творчески Контейнер За съхранение В Общежитието, Баня, Офис, Контейнер За лице, Балсам За Съхранение В Банята, Козметичен Лосион, Дър?

Alipis, 2 броя, Пластмасова Дръжка, Творчески Контейнер За съхранение В Общежитието, Баня, Офис, Контейнер За лице, Балсам

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

С Органайзер за съхранение на бельо : Изработен е от полипропилен материал, който може да се съхранява дълго време.Кутийка за общежитието на колежа : Преносима кошница за измиване на ръцете, удобна дръжка, даваща ви прекрасен опит за използване.Чанта за баня Caddy Мъкна : Тази кошница за съхранение, изработен от полипропилен материал, така че може да се използва в продължение на дълго време.Кошница за душ : Подходящ за дома, на закрито, в кухнята, в банята, в хотела.Преносим контейнер за влажна кърпа : Голям капацитет за съхранение на много от вашите най-малкия детайл, аксесоари за душ, грим и така нататък. Органайзер за съхранение на бельо от полипропилен : Той е изработен от полипропиленови материал, който може да се съхранява дълго време.Кутийка за общежитието на колежа : Преносима кошница за измиване на ръцете, удобна дръжка, даваща ви прекрасен опит за използване.Чанта за баня Caddy Мъкна : Тази кошница за съхранение, изработен от полипропилен материал, така че може да се използва в продължение на дълго време.Кошница за душ : Подходящ за дома, на закрито, в кухнята, в банята, в хотела.Преносим контейнер за влажна кърпа : Голям капацитет за съхранение на много от вашите по-малки елементи, аксесоари за душ, грим и така нататък.Пратката включва 2 кошници за душата Характеристики -Съхранява и урежда дрехи, кърпа, средства за измиване на лицето, сапуни, козметика и още много други, когато се взема душ с кошница за шампоан. -Подходящ за дома, на закрито, в кухнята, в банята, в хотел, и т., Преносим контейнер за дрехи. -Материал : Пластмасов кош за баня от полипропилен -Изработени от полипропилен материал, който може дълго време да служат кошница за душ. -Забележка : Цветът на аксесоар избрани на случаен принцип от съда за бански салфетки. -Размер : 28,00 X26,00 X15,50 см / 11,00 X10,22 X6 кошница за душ. -Цвят : Бяла пластмасова кошница -Тя има прост дизайн, но е много практичен за използване, което ви дава добър опит в използването на кошници за банята.

Подробности

Подобни продукти в категория