• Новинка
Мини-Урни QTT за човешкия Пръст, Кошчета за възрастни, Домашни Урни на паметта, Урни за Кремация, Погребални Урни, Контейнери за погребението (Цвят: B)

Мини-Урни QTT за човешкия Пръст, Кошчета за възрастни, Домашни Урни на паметта, Урни за Кремация, Погребални Урни, Контейнери

Buyers rating:
BGN 69.70

Налично

★ Урна, която е здрава и лесна за поддържане; просто избършете с чиста и суха кърпа ★ Урна, стандартен размер, която може да се използва както за възрастни хора с по-малък размер, така и за останки от домашни животни. ★ Пепелта се съхранява безопасно и точно през горния капак, му е лесно да вземете, и той се съхранява достоен начин да се разделят с пепелта на любим човек. ★ Нашите урна за кремация на човешкото праха за възрастни не са само за това, за да стане последното място за почивка на вашия любим човек завинаги, но и служи като прекрасно произведение на изкуството в дома си, ниша или колумбарии. ★ Приложими място : не е подходящ за повечето малки възрастни индивиди, но и за съхранение на ценни останки от домашни животни. ★ Урна, която е здрава и лесна за поддържане; просто избършете с чиста и суха кърпа. ★ Урна, стандартен размер, която може да се използва както за възрастни хора с по-малък размер, така и за останки от домашни животни. ★ Пепелта се съхранява безопасно и точно през горния капак, му е лесно да вземете, и той се съхранява достоен начин да се разделят с пепелта на любим човек. ★ Нашите урна за кремация на човешкото праха за възрастни не са само за това, за да стане последното място за почивка на вашия любим човек завинаги, но и служи като прекрасно произведение на изкуството в дома си, ниша или колумбарии. ★ Приложими място : не е подходящ за повечето малки възрастни индивиди, но и за съхранение на ценни останки от домашни животни.Марка : Qttназвание на продукта : Погребална урнатип на продукта : Урна за кремация възрастни / деца / домашни животныхматериал : Керамикапримечание : ръчни измервания, има определена погрешностьэто малка забавна похоронная плоча, която не може да побере пръстта възрастни.Той е подходящ за споделяне с пепел и благородни труповете на домашни любимци между роднини.Ако правите подарък за потерявшегося човек или домашен любимец, аз приготовлю за вас!Съвет : ● описание на размера измерва ръчно, но има грешка в 1-2 см, в зависимост от действителния размер ● Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща.

Подробности

Подобни продукти в категория

Lalique Кристален Рибка Сапфир 30003
  • Новинка
Оценки:

Lalique Кристален Рибка Сапфир 30003

Тази истинска статуетка на кристален от Lalique е изработена от сапфир стъклоРибка Lalique е част от класическ

BGN 32.20