• Новинка
Jumwrit Планински Кристал вземе подножието Верига Многопластова Верига За Тяло Сребърна Верига за Бедрата Тенис Верига За Тяло Секси Верижка За Корема Вечерни, Плажн?

Jumwrit Планински Кристал вземе подножието Верига Многопластова Верига За Тяло Сребърна Верига за Бедрата Тенис Верига За

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

➤ Изящни орнаменти на веригата за тялото са изработени от висококачествени сплави и страз, не съдържа никел, олово, хипоалергенниЛесно се побира и се отстранява.Безопасно и удобно носене. ➤ Многослойни комплекти верижки за талията и краката за всички жени, дами и момичета.Теглото му е 41,6 грама.Размерът е показано на последната фигура. ☀ Комбинират с рокля, къси панталонки.Отличен за парти, сватба, рожден ден, банкет, важна церемония, нощен клуб, летен плаж, това ви прави по-привлекателни и сексуално. ➤ Модна верига на корема, верига на бедрата украсете любимите си тоалети.Дизайн лъскава верига ще допълни вашия стил съвпадение. ➤ 100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ и ВРЪЩАНЕ на парите.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви предложи задоволително решение. ★ ЗА ТОЗИ ПРОДУКТ ★ Прост, но модерен! ♬ Опитай това! ♬ ♬ Много необичайна верига за тялото, която може да се добавят пикантност на всеки образ, елегантния или ежедневното. ♬♬Идеалният подарък за жени и момичета♬ ♬ Подходящи за всяко състояние♬ ★ Обърнете внимание ★ поради ръчно измерване на размера може да се различават малко.Поради показване на снимки на изображението не може да гарантира, че цветът, показан на страница, съвпада точно с истински цвят на стоките.Ще се опитам да обясня. ★ Политика за връщане ★ 1. Стоки, които имат проблеми с качеството, могат да се свържат с нас за връщане или замяна в рамките на 3 дни след получаване на вашия продукт. Всеки продукт, който е бил използван, за връщане и размяна не може да бъде. Всички върнати стоки, трябва да бъде в съвсем нова състояние, неизползвани и с оригинални етикети, придружена. ★ Поддръжка ★ 1. Моля, опитайте се да не се допуска попадане на аксесоари агресивни течности, като например вода и щелок2. Моля, махнете аксесоари преди тренировка. Моля, не забравяйте да се свали аксесоари за преди лягане вечер, моля, сложи аксесоари в запечатанную опаковка.

Подробности

Подобни продукти в категория