• Новинка
Сгъваема тенис на Охлаждащ Вентилатор, Тенис на маса Сгъваеми Електрически Вентилатор с Дистанционно Управление Конкретно на Белия цвят за Дома

Сгъваема тенис на Охлаждащ Вентилатор, Тенис на маса Сгъваеми Електрически Вентилатор с Дистанционно Управление

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

Дистанционно управление : Този сгъваем електрически вентилатор е оборудван с дистанционно управление и можете да управлявате това вентилатор по свое желаниеИ с led подсветка.Разклащане на главата и регулиране на 185 ° : Нашият сгъваем фен може да изпълнява разклащане на главата и корекция на 185 ° отпред и отзад.Пръчка алуминиева сплав се разширява и може да се разшири до 1 м. Скорост на вятъра е 4-степенна скоростна кутия и 7200 mah : Сгъване оборудван с вентилатор скорост на вятъра е 4-степенна скоростна кутия и вградена акумулаторна батерия с капацитет 7200 mah.Многофункционален : Този сгъваем фен може да бъде не само настолен подово сгъваем вентилатор, но и влагозадържащ етерично масло, мобилен източник на храна, зарядно устройство за телефон, държач за мобилен телефон, настолна лампа и т., Преносим : USB-акумулаторна сгъваем охлаждащ вентилатор портативен и може да се използва за летни пътувания, офис, домашно хола и т. Дистанционно управление : Този сгъваем електрически вентилатор е оборудван с дистанционно управление и можете да управлявате това вентилатор по свое желание.И с led подсветка. Разклащане на главата и регулиране на 185 ° : Нашият сгъваем фен може да изпълнява разклащане на главата и корекция на 185 ° отпред и отзад.Разширяване пръчка алуминиева сплав и може да се разшири до 1 м. Скорост на вятъра е 4 асистенции и 7200 mah : Сгъване вентилатор скорост на вятъра 4 асистенции и вградена акумулаторна батерия с капацитет 7200 mah. Многофункционален : Този сгъваем фен може да бъде не само настолен подово сгъваем вентилатор, но и влагозадържащ етерично масло, мобилен захранването, зарядно устройство за телефон, държач за мобилен телефон, настолна лампа и т. Преносим : USB-акумулаторна сгъваем охлаждащ вентилатор портативен и може да се използва за летни пътувания, офис, домашно хола и т. Параметри : Тип на продукта : Многофункционален сгъваем фен Материал : ABS, алуминиева сплав Тегло : около 1507 г / 53 грама Батерия на вентилатора : 4 х 18650 литиево 7200 mah (в комплекта) Батерия на дистанционното управление : 1 бутон елемент CR2025 150 ма (в комплекта) Основни характеристики : разклащане на главата Функция, С дистанционно управление, може да се съхранява и да се прибират, Тенис на маса, Вградени в земята, регулиране на скоростта на вятъра на 4 скорости, регулиране на вятъра при преврата отпред и отзад на 185 °, хидратация, функция за овлажняване, охлаждане функция, функция на мобилен хранене, настолна лампа, подпомагаща функция нощни лампи за сън, функция поставка за телефон.

Подробности

Item Type:
Multifunctional Folding Fan
Material:
ABS, Aluminum Alloy
Weight:
Approx. 1507g / 53oz
Fan Battery:
4 x 18650 Lithium Batteries 7200mAh (Included)
Remote Control Battery:
1 CR2025 Button Cell 150mAh (Included)
Main Functions:
Shaking Head Function, With Remote Control, Can Be Stored And Folded, Desktop, Ground Integrated, 4 Gear Speed Wind Adjustment, 185° Front And Rear Flip Wind Adjustment, Hydration, Humidification, Cooling Function, Mobile Power Function, Desk Lamp, Sleep Night Light Auxiliary Function, Phone Stand Function.:
Package List:
1 x Fan:
1 x Remote Control:
1 x USB Cable:
1 x Manual:

Подобни продукти в категория