• Новинка
2 опаковки Воздухоочистителей Muliap за домашна спални с филтър H13 Hepa, Ултра Тих Тенис на Преносим въздушния филтър от прах, без мирис, Пърхот от домашни животни, Дим, С ?

2 опаковки Воздухоочистителей Muliap за домашна спални с филтър H13 Hepa, Ултра Тих Тенис на Преносим въздушния филтър от прах,

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

1 Предварителен филтър се пълнее : улавя пърхот от домашни животни, вълна, прах. Филтър H13 Ture HEPA : Филтрира преносими по въздуха замърсители, цветен прашец. Филтър с активен въглен : миризми, миризми от домашни животни, дим, миризмата на готвене. [Мощно пестене на енергия] : При използване на кабел за USB type C (без адаптер) консумирана мощност при 24-часова работа е само 0,12 кВтч.Малогабаритна конструкция лесно се инсталира във всяко помещение с ограничено пространство и осигурява почистване на въздуха със скорост от 30-50 м3/ ч ниво на шум при ≤ 30 db. [Ароматерапевтични за пречистване на въздуха] : Капните няколко капки етерично масло (не е включена в комплекта на апарата) в жлеба воздуховыпуска, и аромат подскача из залата заедно с потока въздух.След 10 минути ще се почувствате аромат в стаята, който ще ви помогне да се съсредоточи, да се отпуснете и да заспите. [Високоефективен филтрация на частици] : Пречистване на въздуха Muliap оборудван с филтър H13 HEPA, който може ефективно филтрира всички частици с размер над 0,3 микрона, като дим, прах, пърхот, косата и неприятна миризма. [Смяна на филтъра] : Препоръчва се да се замени с филтър на всеки 3-6 месеца, в зависимост от качеството на въздуха във вашия район и използване на воздухоочистителей, за да се гарантира възможно най-добрия ефект без изплакване потърсете "B0 B62 HHM1 F", за да купи заменяеми филтър. [Сигурност и удобство] : Пречистване на въздуха Mulliap на 100% не съдържа озон, одобрен сертификат CE FCC ROHS гаранция 1 година.Muliap ще направи всичко възможно, за да реши всички проблеми с почистване на въздуха за вас. Високоефективен система за филтриране 3 в 1 ще Ви Помогне да дишате свеж въздух у дома. ЗАБЕЛЕЖКА : Срокът на служба на филтриращ елемент се определя в зависимост от качеството на околната среда, ви препоръчваме да се замени с нов филтърен елемент в продължение на 4-6 месеца.

Подробности

Подобни продукти в категория