• Новинка
Безпилотни летателни апарати FLYNOVA Blue с Ръчно управление, Мини-Играчка с летенето Топка и осветление, Малък Въртящата се топка с НЛО, Забавни Джаджи За дома и на улиц?

Безпилотни летателни апарати FLYNOVA Blue с Ръчно управление, Мини-Играчка с летенето Топка и осветление, Малък Въртящата

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

【Лесен за управление беспилотник】 : Включете бутона на захранването, натиснете и задръжте централната ос и се върти колелото, за да го стартирате, след това подбросьте, че той е излетялРазлични скорости и ъгъл на хвърляне ви позволяват да изпълняват различни траекторията на полета, трикове и високоскоростни маневри. 【Нажежен нощен НЛО】 : Нашият растящите безпилотен самолет е оборудван с мигащи led светлини, така че можете да управлявате тези дронами за деца във всяка стая.Проявете творчески подход, станете свети. 【Безопасен и защитен от падане】 : Тази играчка-дрон НЛО е направена от висококачествен действително нетоксичен и мек материал ABS, а конструкция от затворен колела ефективно предпазва ръцете при въртене, предпазва дрон от повреди. 【Лаптоп и USB зареждане】 : Включване на този малък, лек безпилотен самолет с помощта на кабел Micro USB за 15 минути за пълно презареждане, и едно зареждане ще ви даде до 10 минути оптимално време на полет. 【Готини и забавни играчки】 : Този самолет летящ балон е идеален за всяка стая, офис или хотел, както и за подаръци на момчетата и момичета на възраст от 8 години; От тези летателни апарати за начинаещи в помещението се получават зашеметяващ играчки за пътуване, подаръци на деца на и забавни прояви за рожден ден.Моля, обърнете внимание, че не зареждайте устройството в продължение на дълъг период от време и на време изваждайте кабел за зареждане, след пълно зареждане.Безпилотни летателни апарати FLYNOVA Летящи Играчки са оборудвани с USB зареждане. За пълно зареждане включете ги с помощта на кабел Micro USB за 15 минути, и с едно зареждане да може да продължи близо 10 минути ускорен полет.В същото време може да се зарежда от компютър, адаптер, мобилен телефон, банка хранене.Летяща топка с ръчно управление е изработена от висококачествени материали, които са меки и ударопрочными.С тегло от само 0,7 грама ние сме разработили безпилотни летателни апарати, с ръчно управление, които трябва да бъдат весели и безопасни.

Подробности

Подобни продукти в категория

Под Наем Reebok A6.0 + Bluetooth - Сребърен
  • Новинка
Оценки:

Под Наем Reebok A6.0 + Bluetooth - Сребърен

маховик с тегло 9 кг, 5,5инчов LCD дисплей с подсветка.Идеален за тренировки за издръжливост и спринт.Двойн�

BGN 1.00