• Новинка
JA-BG Големи метални извити играчки-неспокойни (2 пружини) Голям 2,5 Метални извити сонда Vintage играчки за деца и възрастни. Играчка за облекчаване на стреса. Празничен П?

JA-BG Големи метални извити играчки-неспокойни (2 пружини) Голям 2,5 Метални извити сонда Vintage играчки за деца и възрастни.

Buyers rating:
BGN 4.32

Налично

2 КЛАСИЧЕСКИ МЕТАЛНИ извори В ИНДИВИДУАЛНА опаковка - Голяма играчка-извор от сребрист метал 2,5 инча в диаметър.Супер дълга и гъвкава сонда.Класически и олдскульные vintage играчки.Чудесно за фокуси и набивки подарък пакети.Идва в коробчатом контейнер.Плюс 1 Коллекционный Надуваема топка от Funa Ton.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ПРУЖИНЯЩАЯ ИГРАЧКИ - одобрена от САЩ и тестван ASTM.Нашата голяма метална пружина на играчката е изработена от висококачествена и нетоксичен високо стомана и е покрита за дълголетие.Оригинална цилиндрична форма е детска играчка, метална пружина.ИГРАЧКИ ЗА ОБЛЕКЧАВАНЕ на СТРЕСА - невероятна играчка за облекчаване на стреса, които можете да носите със себе си у дома, в училище или дори по време на работа.Тези страхотни метални играчки-неспокойни облекчаване на тревожността, повишава концентрацията на вниманието и дават успокояващ ефект.Също така се използва за фокуси и други забавления на партита.Идеален подарък за рожден ден И парти - тези метални извори - невероятна играчка-непоседа, която може да даде на своите деца, приятели и семейство.Отлично пригодена за награди, подаръци за партита, чанти за подаръци, пълнители за отглеждане и т. на Класическа метална пружина.На разположение на едро.Американска марка JA-BG.Най-високо качество и сигурност.Сувенири, за партита, Подаръци, Награди, Екстри, Пълнители за отглеждане, Награди, Насърчаване, Пълнител за Пиняти, Чанта за Рожден ден, Награда, Карнавал, Коледа, Хелоуин, на Летен лагер, ADHD.Готин Екип играчки на едро. 2 КЛАСИЧЕСКИ МЕТАЛНИ извори В ИНДИВИДУАЛНА опаковка - Голяма играчка-извор от сребрист метал. 2,5 инча в диаметър.Супер дълга и гъвкава сонда.Класически и олдскульные vintage играчки.Чудесно за фокуси и набивки подарък пакети.Идва в коробчатом контейнер.Плюс 1 Коллекционный Надуваема топка от Funa Ton.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ПРУЖИНЯЩАЯ ИГРАЧКИ - одобрена от САЩ и тестван ASTM.Нашата голяма метална пружина на играчката е изработена от висококачествена и нетоксичен високо стомана и е покрита за дълголетие.

Подробности

Подобни продукти в категория