• Новинка
SEWACC Детски Инструменти Детски Инструменти Детски Инструменти 100шт Пластмасови Крачета Детски Обувки Обувки Дисплей Детски Крачета Сляпо на Притежателя на Диспле?

SEWACC Детски Инструменти Детски Инструменти Детски Инструменти 100шт Пластмасови Крачета Детски Обувки Обувки Дисплей Детски

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

PVCПоставка за пинеток за деца : Изработен от устойчив материал, безвреден за здравето и не съдържа вредни вещества.Чорапи Обувки Supports Shaper : Лек, лесен за инсталиране и използване, добри подаръци за приятелите си.Дисплей за кукольной обувки : Тези форми за обувки придават на детската пинеткам отлична форма.Дисплей детски пинеток : Удължава живота на вашите обувки, за предотвратяване на нейното изкривяване.Поставка за пинеток за деца : изящна изработка, добра текстура, лесен, стилен външен вид, много декоративни и изключително практични. Поставка за пинеток за деца от PVC : Материалът, от който са изработени обувки, здрав, безвреден и не съдържа вредни вещества.Чорапи Обувки Supports Shaper : Лек, лесен за инсталиране и използване, добри подаръци за приятелите си.Дисплей за кукольной обувки : Тези форми за обувки придават на детската пинеткам отлична форма.Дисплей детски пинеток : Удължава живота на вашите обувки, за предотвратяване на нейното изкривяване.Демонстрация на пинеток за деца : добра работа, добра текстура, лесен, стилен външен вид, много декоративни и практични.Комплектът включва 100 x притежателите за обувки, Особености - Рамка и може да се използва за поддържане на формата на обувките, за да се избегне сминания. - Цвят : Както е показано на фигурата. - Удължава срока на експлоатация на обувките, че да не деформировалась. - Добра работа, добра текстура, лесен, стилен външен вид, много декоративни и практични. - С помощта на материал, който е издръжлив, безвреден и без вредни вещества. - Материал : PVC. - Може да изпращате вашите семейства или приятели с подарък, това е много хареса.Описание на продукта търсите практично, достъпна форма за детски крачета за демонстрация?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Тези пластмасови поставки за обувки трябва да отговарят на вашите нужди. един от най-добрите варианти за вас.

Подробности

Подобни продукти в категория