• Новинка
Набор от принадлежности за баня Sagetta Матово-черен, 5 елементи от неръждаема стомана SUS304, Комплект аксесоари за баня включва 16-инчови закачалка за кърпи, 3 куката за к?

Набор от принадлежности за баня Sagetta Матово-черен, 5 елементи от неръждаема стомана SUS304, Комплект аксесоари за баня включва

Buyers rating:
BGN 12.13

Налично

Опаковка : 16-инчовата закачалка за кърпи; 1x държач за тоалетна хартия; 1x монтиране на куката за дреха; 2x лигав кука за робаВОДОУСТОЙЧИВ : Изработен от висококачествена неръждаема стомана SUS304, осигурява надеждност и дълготрайност.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Идва с всички крепежни винтове, аксесоари и ръководството за инсталиране за стенен монтаж комплект оборудване за баня, докато самозалепващи куки 2 бр. не изискват пробиване.Отличен за полиране : Трайно към петна покритие устойчиви на петна от вода и пръстови отпечатъци.Матово черно покритие придава продукт уникален съвременен вид. Гаранция 1 година : Ние сме много сигурни в качеството на нашите продукти и предлагаме гаранция от 365 дни. 1 удължен кърпа за ръце с размер 16 инча. 1 х стойка за тоалетна хартия. 1 х Кука за кърпи. 2 Х Лепило се измъкне. Опаковка от 3 х винта. 1 x Ръководство за инсталиране.Saggetta - професионална фирма, занимаваща се с аксесоари за баня и кухня.Ние предлагаме разнообразие от добре проектирани продукти за баня, като халки за хавлии, куки за халати, поставки за тоалетна хартия и отопляеми кърпа за жилищни и търговски сгради, съчетаващи в себе си значими иновации, практично функция и на значителна стойност.Отличен за закачане на хавлии, халати, гъби, сака, палта, шапки, чорапи, фенери, кепок, шалове, ключодържатели, тигани, чаши, дамски чанти, пакети, половников за супа, шпатула.

Подробности

Подобни продукти в категория