• Новинка
STOBOK 1 Комплект, 8 Двойки, Шнола Ангел на Дявола, Накити за косата за момичета, Щипки за коса за момичета, Детски Щипки за коса, Плюшени Щипки за коса, Красиви Фиби за ко?

STOBOK 1 Комплект, 8 Двойки, Шнола Ангел на Дявола, Накити за косата за момичета, Щипки за коса за момичета, Детски Щипки за

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

ДЕТСКА шнола за коса - Тези щипки за коса във формата на дявола и крило е много модеренДетски щипки за коса-ключалки - перфектният аксесоар за партита в чест на Хелоуин, cosplay, представяне.ФИБИ - Тези фиба за коса във формата на крила на дявола и на един ангел е много красиви и уникални.МОДНИ шнола за коса - Тези практични щипки за коса са предназначени за деца и възрастни.АКСЕСОАР за мозъка убора за момичета - да го Споделите с вашите приятели и семейството, защото това са прекрасни подаръци.ДЕТСКА шнола за коса - Тези щипки за коса във формата на дявола и крило е много модерен.Детски щипки за коса-ключалки - перфектният аксесоар за партита в чест на Хелоуин, cosplay, представяне.ФИБИ - Тези фиба за коса във формата на крила на дявола и на един ангел е много красиви и уникални.МОДНИ шнола за коса - Тези практични щипки за коса са предназначени за деца и възрастни.АКСЕСОАР за мозъка убора за момичета - да го Споделите с вашите приятели и семейството, защото това са прекрасни подаръци.Списък на пакетите в 8 двойки заколок за коса Особености -Материал : плат и желязна детска диадема -Цвят : Различни цветни фиби за коса с крила -Размер : около 7.38 X0 родословна за коса. - Красиви фиби за коса са подходящи за ежедневна употреба, партита, танцови партита и други поводи Забавна фиби за коса. - Те ще ви направят привлекателна и ще отпусне от тълпата като вечерни аксесоари за коса kawaii. - Форма на крилата на дявола и ангела прави фиби за коса, красиви и креативни аксесоари за коса за момиченца. - Изработен е от плат и жп материали, удобен и здрав Красива прическа. - Споделете със своите приятели и семейството си, тъй като това са прекрасни подаръци Изискана шнола за коса.Описание на продукта Забавно шнола за коса Красиви фиби за коса са подходящи за ежедневна употреба, партита, танци и други случаи. щипки за момичетата Е набор от красиви заколок за коса. детски аксесоари за коса за момичета, изработени от тъкани и от железните материали, удобни и издръжливи.

Подробности

Подобни продукти в категория