• Новинка
VORCOOL 4 бр. Халки за Салфетки от дървени Мъниста, с Пискюли, Селска Фермерска Къща, Дървени Мъниста за Гирлянди, монтиран на стената Сватбена Декорация, Украса на Маса?

VORCOOL 4 бр. Халки за Салфетки от дървени Мъниста, с Пискюли, Селска Фермерска Къща, Дървени Мъниста за Гирлянди, монтиран на

Buyers rating:
BGN 6.34

Налично

Пратката включва : Комплект от 4 пръстени за салфетки от мъниста "селска къща" Размер : 16x1x1 виж Материал : Изработен е от дървени мъниста и юта, всеки продукт ръчно изработени и единственото по рода си.Дървени мъниста понякога имат недостатъци, но аз умишлено използвам ги, за да ги характер.Дизайн : Декоративни дървени мъниста, нанизани дървени мъниста, нов и приятен дизайн, изглежда елегантно и естествено, специален аксесоар за декорация на вашия дом.ПЕРФЕКТЕН ДЕКОР : Пръстени за салфетки от мъниста от дърво са годни в интериора на вашата фермерска къща, добре се съчетават с врата, масата, прозореца, градина, тераса, спалня и така нататък.ПРИЧИНА : Нашите пръстени за салфетки с отлично украса за сервиране на масата на семейна вечеря, парти по случай рождения ден, тематични парти, сватба и всяко друго събитие.Описание Дизайн пръстени за салфетки от дървени мъниста лесно и естествено.Можете да го поставите където пожелаете.Тя може да се използва за декорация на дома.Добре се съчетава с врата, прозорец, градина, тераса, спалня и така нататък.Добавете един вид пасторальную хармония в своя обяд.За ума и тялото са сред забавление и релаксация.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Материал : Дърво. - Размер : 16x1x1 виж Опаковката включва 4 x пръстените за салфетки.

Подробности

Подобни продукти в категория