• Новинка
N/A 3 бр./компл. 5/7/11 мм набор от четки за очна линия на ноктите във френската лента, цвете Дизайн, Маникюр, живопис, инструменти за рисуване на Направи си сам (цвят: какт?

N/A 3 бр./компл. 5/7/11 мм набор от четки за очна линия на ноктите във френската лента, цвете Дизайн, Маникюр, живопис, инструменти

Buyers rating:
BGN 74.62

Налично

Размер : 3 бр Материал : влакно.Чисто съдържание : около 11 г. Той е лесен за използване, а също така предпазва щеточку за нокти от прах.Отлични за професионална употреба и салонного употреба, особено за добри хора, които обичат маникюр.Притежава добра водонепроницаемостью. Материал : влакно.Чисто съдържание : около 11 г. Той е лесен за използване, а също така предпазва щеточку за нокти от прах.Отлични за професионална употреба и салонного употреба, особено за добри хора, които обичат маникюр.Той има добра устойчивост на вода.Брой парчета : комбиниран Размер : 3 бр. Материал : влакна Тип елемент : четка за нокти Съдържанието на окото : около 11 г Тя е лесна за използване, а също така предпазва четка за нокти от прах.Отлични за професионална употреба и салонного употреба, особено за добри хора, които обичат маникюр. Моля, обърнете внимание, че на снимката не е показан реалният размер, моля, обърнете се към описанието, за да получите подробна информация за размера. Моля, имайте предвид разликата в 1-3 мм от ръчно измерване, благодаря. Поради разликата на различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, помислете за малки разлики в размери, поради измервания ръчно.Нежна и гладка на допир, всеки детайл е внимателно полира.

Подробности

Подобни продукти в категория

Квадратна Четка за миене на XDT 101
  • Новинка
Оценки:

Квадратна Четка за миене на XDT 101

ИЗИСКАНИ и ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ маслени бои четки от висококачествен найлон; Са феноменални маслени пискю�

BGN 1.67
Burnout Paradise - Xbox 360 (обновена)
  • Новинка
Оценки:

Burnout Paradise - Xbox 360 (обновена)

Rock Paradise City — Проправя си път, за повече от 250 милям открита на пътя, откривайки за себе си скокове, триков�

BGN 17.81