• Новинка
Термометър за детска баня, термометър 2 опаковки, Сигурен течнокристален материал (Без живак, без стъкло), по-научни и точни данни, лесен за употреба, водоустойчив (е?

Термометър за детска баня, термометър 2 опаковки, Сигурен течнокристален материал (Без живак, без стъкло), по-научни и точни

Buyers rating:
BGN 3.77

Налично

❤Етикети с температура на водата не се използват традиционните материали (живак, стъкло, за да се избегне отравяне с живак и надраскване на стъклото), в етикети с температура на водата се използват нови нетоксични и екологични плоски материали (характеристики : Водоустойчива и многократна употреба) ❤Дете слаба физика, температурата на водата във ваната един път, не могат да отговорят на изискванията, лесно настинка или ошпариться,Използване на температурни карти позволява по-добър контрол на температурата, за да се предотврати твърде ниска или твърде висока температура на водата, детето не може да се справи с последиците от (добър помощник нова майка). ❤Етикети с температура на водата, изработени от кристали на материали, може да осигури по-научни, сигурни и точни данни,Етикети с температура на водата накиснете във вода за 15 секунди или повече, за да получите зелената зона, температурата на водата, съответстваща на,Ако не стигнете до зелената зона, това означава, температурата на водата е твърде ниска или твърде висока. ❤Начин на приложение : Етикети с температура на водата може да се записвам в профила вани, не отрывайте им (водоустойчиви), при добавяне на вода нивото на водата е посочен на картата (само за справка). ❤за гарантиране на 100% удовлетворение!Купувайте сега!.Все още притеснен за настинка или изгаряне на вашето дете, поради вашата неспособност точно да се контролира температурата на водата в банята?Вие все още се страхуват да стане новата майка те е страх, че детето ще страда от болест и се чувстват безпомощни? ❤Опитайте нашите стикери с температура на водата AIPINYUE!Разработен за чувствителна кожа на бебета и млади майки, вие няма да бъдете разочаровани! ❤ Топли съвети AIPINYUE: (Безопасност, преди всичко останало!).

Подробности

Подобни продукти в категория