• Новинка
1 бр., Пияч с лъжица, за да се раздадат детски храни, Силиконовата Бутилка За Хранене на Деца, Пияч, за да се Раздадат свежи Люспи, Топла, с лъжица, Не съдържа BPA (жълт)

1 бр., Пияч с лъжица, за да се раздадат детски храни, Силиконовата Бутилка За Хранене на Деца, Пияч, за да се Раздадат свежи

Buyers rating:
BGN 7.59

Налично

❥【Удобство при използване】 Дизайн капачки, лъжици, предназначени за лесно съхранение, и тя може да спаси лъжичка чиста, когато бутилката не се използваПросто напълнете туба с бебешка храна и затворете капака.Храната ще остане вътре фланец силиконов тубата, докато не дойде време да хапнем. ❥【Безопасен материал】 Корпус на бутилката е изработена от хранително-силикон, не съдържат BPA, безопасен и полезен за здравето, се използват, както и лъжица е направена от висококачествен полипропилен материали, устойчиви на топлина, по-зелено и трайни. ❥【ГЪВКАВОСТ】 Корпус бутилка е идеално подходяща за хранене на вашите деца зърнени храни, мляко, зърнени закуски и други полужидкими продукти. На разположение 4 красивите цветове на нашите шишета за хранене, просто изберете този, който ви харесва. ❥【С лъжица】 Корпус силиконовата бутилка мек и достатъчно еластична, за да е лесно преса люспи, а лъжица доведе деца любопитство, децата се радвате има продукти от лъжици, така че майка ми ще бъде по-удобно да се хранят своите малки. ❥【Почистване И лек】 Лек, компактен размер, удобен за носене, но и много лесно за почистване.Елементарно и безотходность.Могат да се мият в съдомиялна машина.Всички детайли демонтируются за лесно почистване.

Подробности

Подобни продукти в категория