• Новинка
10X Електронен 4-Аксиален Джойстик С Бутон на Потенциометъра За контролер JH-D400B-M4 10K 4D С тел За промишлена търговията на дребно - (Цвят: черен)

10X Електронен 4-Аксиален Джойстик С Бутон на Потенциометъра За контролер JH-D400B-M4 10K 4D С тел За промишлена търговията

Buyers rating:
BGN 41.86

Налично

Цвят : черенПратката включва : 10 x потенциометър за джойстик Само горната съдържанието на пратката, други стоки, които не са включени.Забележка : Отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж За нас 2. услуги за да отговори на вашите изисквания. Системата за визуализация изцеление. автоматично управление на машината. Производствено оборудване и изготвяне на частотности филм. 10 X Електронен 4-Аксиален джойстик с бутон на потенциометъра за контролер JH-D400 B-M4 10 K 4 D с тел за промишлена дребно Област на приложение : 1. Системата за визуализация исцеления2.автоматично управление3.Производствено оборудване и съставянето на честоти пленок4.преместване на системата за управление на снимка и телевидением5.Уреди за индустриална и научна употреба Тип изделия : ключове Тип на ключа : ключ Номер на модела : Потенциометър за джойстик Валидна стойност за доставка : стандартна 10 Ком Допускане на възстановяване : +/- 20% Независима линейност : +/- 1% Разделителна способност : почти безкрайна мекота на краката : не по-малко от 0,5% е Тънка и устойчива работа. цвят : черен Материал : пластмаса Размер : около 95 x 50 мм В комплекта са включени : 10 потенциометров за джойстик Само горната съдържанието на опаковката, и други стоки в комплекта не са включени.Забележка : Отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж За нас 2. услуги за да отговори на вашите изисквания.За спецификата на продукта : Сертифициране : CCC Произход : континентален Китайсертификация : НЯМА.

Подробности

Подобни продукти в категория

Хрониките На Спайдервика
  • Новинка
Оценки:

Хрониките На Спайдервика

Играйте за Джаред, Малъри, Саймън или Тимблтэка, всеки от които има уникални способностиБийте се с тълпи

BGN 2.00
COSMI Акустика 4 за деца (Windows)
  • Новинка
Оценки:

COSMI Акустика 4 за деца (Windows)

Тази пълна интерактивна програма за четене се състои от пет прогресивни модулиИнтересна графика.Ясни у

BGN 21.09